Belkıs, Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi, NURDAN DAMLA

Belkıs, Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi, NURDAN DAMLA

Yayınevi
Barkod
sebe kraliçesi belkıs romanı, hayat
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hazreti Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs, NURDAN DAMLA
"Rabbim! Ben gerçekten kendime yazık etmişim. Süleyman'la beraber alemlerin rabbi olan Allah'a teslim oldum..."
Dünya var oldukça anlatılacak ve öğrenilecek bir diriliş hikâyesiydi bu… Onlar; Yeruşelim Kralı Sultan Süleyman ile Sebe Melikesi Belkıs, çağlara kutlu bir destan bıraktılar. Doğmamış nefesler mavi kubbe altında var oldukça, bu kutlu gerçeği hayırla yâd edeceklerdi. "Anladım ki benlik kisvesini sıyıramayanlar, hakikati bulamazlar!” dedi Belkıs. "İşte kapındayım Rabbim! Şanım hiç, servetim bir saman çöpüdür şimdi. Senin havl ve kuvvetinle denizden inci, taştan yakut, dikenli budaktan gül çıkar. Sebe Melikesi’ni de yokluğun alevli bağrından çıkardın. Ya Rabbi, rahmetin kucağı ne sıcaktır! Tövbe taptıklarıma, tövbe yaptıklarıma, tövbe inandıklarıma! Şimdi senin rahmet sağanağının altındayım. Affet bizi ya Rahman! Ben ve kavmim, kudretine ve şanına teslim olduk.” Nilüfer çiçeği kadar saf ve duru yüzü sırılsıklamken, çağlara düşen mesaj, "Sebe Melikesi Belkıs için yeni bir hayatın başlangıcıydı.”
  
Yazar: Nurdan Damla
Editör: Ahmet Savaş Özpınar
Katagori: Roman/Dini
Sayfa Sayısı: 296
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Belkıs, Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi, NURDAN DAMLA Belkıs, Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi, NURDAN DAMLA, Nurdam Damla Belkıs Kitabı Romanı Hazreti Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi Belkıs, Hayat yayınları kitabın konusu özeti satış ve siparişini buradan yapabilirsiniz, Hayat Yayınları, Edebiyat Roman sebe kraliçesi belkıs romanı, hayat
Belkıs, Hz. Süleyman'ın Sarayındaki Sebe Kraliçesi, NURDAN DAMLA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.