Terk Etme Beni Sevim Asımgil

Terk Etme Beni Sevim Asımgil

Kategori
Yayınevi
Barkod
Sevim Asımgil - Terk Etme Beni
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Terk Etme Beni - Sevim Asımgil  - Roman
"Yanlış tercihinin bedelini ödeyen genç bir kız, Asena…
Saplandığı bataktan kurtulmak için son bir umutla sevdiği kadına tutunmaya çalışan bir delikanlı, Tayfun… 
Hüzün, mutsuzluk ve çaresizlik girdabı içinde sürüklenen hayatlar…
Terk Etme Beni yaşanmışlıkların insanın olgunlaşmasındaki önemine dikkat çeken, insanın bu dünyada başıboş bırakılmadığı mesajını veren duygu yüklü bir roman… 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Sevim Asımgil
Editör: Erol Şahnacı
Kapak Tasarım: Yasin Özcan
Katagori: Edebiyat - Roman
Sayfa Sayısı: 352
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Aşk belki de karşıdakini tanımadan onun estirdiği meltemlere kendini bırakıp gitmekti. Böyle düşünüyordu mahallenin en güzel kızı Asena. Kalbine giden yolu ustalıkla geçtiğini sanmıştı Tayfun’un.
Aşk bir his miydi yalnızca, yoksa çok daha fazlası mı? Verilecek hesaplar, alınacak dersler bekliyordu Asena’yı. Belki de hayat, musibete uğramadan nasihati anlamaya müsaade etmiyordu kimilerine. Tez canlı, çocuksu bir kişiliği bile olgunlaştıran müthiş olaylar zincirinin her halkasını geçişte, bir sonrakine erişmenin aceleciliğiyle sayfaları çevireceksiniz.
Bir çırpıda okuyup bitireceğiniz sürükleyici bir Sevim Asımgil romanı daha karşınızda.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Terk Etme Beni Sevim Asımgil Terk Etme Beni Sevim Asımgil, Terk Etme Beni - Sevim Asımgil ,Kitabı, Roman, terk etmek nasıl yazılır, terk etmek ayrı mı yazılır, terk etmek ile ilgili sözler, terk etmek ne kadar kolay sözleri, terk etmek ingilizce, terk etmek bitişik mi, uğur karakuş terk etmek ne kadar kolay dinle,terk etmek nasıl yazılır, terk etmek ayrı mı yazılır, terk etmek ile ilgili sözler, terk etmek ne kadar kolay sözleri, terk etmek ingilizce, terk etmek bitişik mi, uğur karakuş terk etmek ne kadar kolay dinle, ibrahim tatlıses terk etmek ne kadar kolay dinle, ibrahim tatlıses terk etmek ne kadar kolay dinle,bırakma terketme beni sözleri, bebeğim beni terketme sözleri, zeki müren beni terketme sözleri,aşk kitap isimleri, yorumları, aşk kitap önerileri, aşk kitap özeti, sözleri, serileri, aşk ve gurur kitap, aşk kitabi,, Hayat Yayınları, Edebiyat Roman Sevim Asımgil - Terk Etme Beni
Terk Etme Beni Sevim Asımgil

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.