Hazreti Zeyneb, Sabır ve Vefa Timsali, Nurdan Damla

Hazreti Zeyneb, Sabır ve Vefa Timsali, Nurdan Damla

Yayınevi
Barkod
Hz. Zeynep Kitabı - Nurdan Damla
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Sabır ve Vefa Timsali - Hz. Zenyneb - Nurdan Damla
"Zeyneb, kızlarımın en hayırlısıdır..." Hz. Muhammed S.A.V
"Okuduğunuzda, Peygamber gözdesi Zeyneb’in hicranını vicdan ocağında gözyaşları ile yakacağınız bir kitap.” *Yazar Sinan YAĞMUR "
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Nurdan Damla
Genel Yayın Yönetmeni: Erol Şahnacı
Editör: Mina Solmaz
Kapak Tasarım: Özkan Artaş
Katagori: İslami Roman - Hz. Zeyneb'in Hayatı
Sayfa Sayısı: 432
Boyut: 12 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Hakikat o ki, aşk her devirde ve her zeminde vardı. Biz insanlar; onu yüreğimize koyan kudrete imanı ne kadar güçlü tuttuysak, aşktan da o nispette lezzet aldık. Zira Allah âlemleri büyük bir aşk ile yaratmıştı. Aşkın kaynağı O’ydu. Ve elbette asılda olan lezzetler, suretlerde aynıyla bulunmazdı.SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Elinizdeki eserde, aşkı kaynağından içenlerin, aşk ve muhabbet uğruna çektikleri çilelere tanık olacaksınız. Hz. Peygamberin ocağında yetişen, "kızlarımın en hayırlısı” dediği Hz. Zeyneb’e duyulan aşkı ve bu aşktan vazgeçme pahasına Ebu’l As’ın gurur ve nefis mücadelesini okurken, tefekkür tohumları yüreğinizde yeşerecek. Ve kendi nefsinizi hesaba çekme fırsatını bulacaksınız.
Bugünkü hayatlarımız, onların çile ve ıstırap dolu ömürlerinin aynasında yıkanmadıkça, arınma ve temizlenme imkânına sahip değil. Belki bu nedenle asr-ı saadetin güzide insanlarının hayatlarını tekrar tekrar okumak, ruhumuzu arındırmak için bulunmaz bir fırsattır.
"Okuyan herkes, bu eserin satırları arasında dolaşırken kendi yüreğine de dokunan bir tılsım, bir haz, bir hatıra yakalayacaktır.”
Gazeteci-Yazar Mehmet Ali BULUT
"Okuduğunuzda, Peygamber gözdesi Zeyneb’in hicranını vicdan ocağında gözyaşları ile yakacağınız bir kitap.”
Yazar Sinan YAĞMUR SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hazreti Zeyneb, Sabır ve Vefa Timsali, Nurdan Damla Hazreti Zeyneb, Sabır ve Vefa Timsali, Nurdan Damla, Sabır ve Vefa Timsali - Hz. Zenyneb - Nurdan Damla,, ''Zeyneb, kızlarımın en hayırlısıdır...'' Hz. Muhammed S.A.V,hz zeyneb binti cahş, hz zeyneb hayatının özeti, hz zeyneb kimdir, hz zeyneb ehlibeyt, hz zeynep kabri, hz zeynebin türbesi,nurdan damla kimdir,peygamberimizin kızlarının isimleri, peygamberimizin oğulları, peygamberimizin kızı ümmü gülsüm, peygamberimizin eşleri, peygamberimizin kızları ve eşleri, peygamberimizin kızları isimleri, peygamberimizin kızları ve damatları, peygamberimizin kızlarının adı, nurdan damla hayatı, yazar nurdan damla, nurdan damla kitapları, nurdan damla hz hatice, nurdan damla canım kitabım kuran, nurdan damla 365 günde sevgili peygamberim, nurdan damla ya mektup, zeyneb binti ali, hz zeynep,, Hayat Yayınları, Siyer - İslam Tarihi Hz. Zeynep Kitabı - Nurdan Damla
Hazreti Zeyneb, Sabır ve Vefa Timsali, Nurdan Damla

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.