Leyla Buradan Taşındı, Barış Cem Kaya

Leyla Buradan Taşındı, Barış Cem Kaya

Kategori
Yayınevi
Barkod
Leyla Buradan Taşındı Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Leyla Buradan Taşındı - Barış Cem Kaya
"Aşkın bir tarifi yok. Mümkün olan bütün tarifler, tarifini aşka borçludur..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Barış Cem Kaya
Editör: Erol Şahnacı
Kapak Tasarım: Erdi Demir
Katagori: Edebiyat - Roman - 
Sayfa Sayısı: 224
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Barış Cem Kaya,10 yılı aşkın süredir program yapımcı ve sunucu kimliğiyle radyo programları gerçekleştirmekte. Geçtiğimiz 6 yıldır Radyo 7 frekanslarından seslenmeye devam eden Barış Cem Kaya, 2010 Yılının Kasım ayında, anlatmak istediklerini yazdığı "Üsküdar’da Akşam Oluyor” isimli deneme&şiir içerikli kitabıyla yazar olarak da anıldı. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
7 tepeli şehrin güzide semtlerinden biri olan Üsküdar’ı şiir ve denemelerine ikametgâh olarak gösteren Barış Cem Kaya, içinde bulunduğumuz 2012 yılı yine Kasım ayı itibariyle ikinci kitabı olan "Leylâ Buradan Taşındı” ile okurlarıyla buluşmanın heyecanı içerisinde. 

Bu kez paylaşmak istediği aşkın sınırları sınırsız. Aşkın kaşa, göze, yüze bürünmüş adı olan Leylâ ve Leylâ’yı önce Mecnun’un gözünde, Mecnun’un gözünden de herkesin gözünde bilinir kılan bir hikâye. 

Belki de hikâyeden ziyade gerçeğin ta kendisi. Yani aşk… Yani her şeyin kendisi için var edilmiş olan, ama herkesin sonradan keşfine vardığı aşk…
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Sürekliliğin kavuşamamakta hayat bulduğu, hayatın sürekliliğin devamıyla sağlandığı ve hatta sürekliliğin sonsuz bir süreklilik kazanabileceği tek mecra olan aşk.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bütün isimleri Leylâ ismi altında toplayan. Bütün isimlere Leylâ’yı arama sürecini devam ettiren, buldurmayan bir hikaye. 

"Kavuşmak; şimdi” denildiği anda devreye giren sürekliliğin devam etmesi kaidesi ve Leylâ’nın "şimdi” denilen yerden de taşınmış olması.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Leyla Buradan Taşındı, Barış Cem Kaya Leyla Buradan Taşındı, Barış Cem Kaya, Leyla Buradan Taşındı - Barış Cem Kaya,Leyla ile mecnun, Haber 7, tv, radyo, romanı ''Aşkın bir tarifi yok. Mümkün olan bütün tarifler, tarifini aşka borçludur...'',barış cem kaya kimdir, barış cem kaya şiirleri, barış cem kaya hilal tv, barış cem kaya twitter, radyo 7, barış cem kaya üç nokta, barış cem kaya şiir sözleri, barış cem kaya leyla buradan taşındı,barış cem kaya kitabı, sızın yâr bana barış cem kaya, barış cem kaya aşk susacağım,, barış cem kaya biyografi, barış cem kaya twitter, barış cem kaya üsküdar da akşam oluyor,, barış cem kaya facebook, barış cem kaya 2,leyla ile mecnun izle, leyla ile mecnun son bölüm, leyla ile mecnun oyuncuları, leyla ile mecnun trt, leyla ile mecnun hikayesi,, Hayat Yayınları, Edebiyat Roman Leyla Buradan Taşındı Kitabı
Leyla Buradan Taşındı, Barış Cem Kaya

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.