MOR, Kahraman Tazeoğlu, M. H. Kan

MOR, Kahraman Tazeoğlu, M. H. Kan

Kategori
Yayınevi
Barkod
mor kitabı romanı, deste yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
MOR, Kahraman Tazeoğlu, M. H. Kan
"Zordur sadakat; gerçekten sevmeyince insan...
Kimi seviyorsan kalbinin ülkesi orası oluyor. Sonra bir gün gözlerine bir bakıyorsun; orada yoksun! Onunla kaybettiğini onsuz nasıl bulacağını bile öğretmeden gidiyor. "Aşkın sağ olsun” diyemiyorsun.  Koca bir orman yanıyor  içinde ama bir tek sen kül oluyorsun. Sadece  bir insanı değil kirpiklerinden hayata tutunduğun bir aşkı kaybediyorsun. Ağlıyorsun. Kimi gözyaşları yanağını ıslatırken geçmişini temizler. Temizleniyorsun. Kendini, doğuma iki canla girip yapayalnız çıkan bir anne gibi hissediyorsun. Sana ait olanı doğururken kaybediyorsun. Ama hiçbir zaman onu içinde öldüremiyorsun. Kalbinden çıkaramadığını kabrine kadar götürüyorsun. Zaten o içimizde öldüremediklerimiz değil midir bizi sevmediklerimizle yaşamaya mahkûm eden?
İnsan yalnızca mutlu olduğu zaman dilimine hayat diyor... Gerisi yaşamaya çalışmak. Unutma! Hayal ettiğin kadar hayal, gerçekleştirebildiğin kadar gerçeksindir. Bazı şeyleri değiştirebilmek içinse bildik acıları yeniden yaşaman gerekir. Ve kimsenin mutsuzluğu hayatı kadar uzun sürmemelidir.
 
Yazar: Kahraman Tazeoğlu/M.H.Kan
Genel Yayın Yönetmeni: Ertürk Akşun
Katagori: Edebiyat/Deneme/Roman
Sayfa Sayısı: 216
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Kahraman Tazeoğlu hayranlarını yine fazla bekletmiyor ve Mor kitabı ile onlara yine güzel sözler dolu bir kitap sunuyor.

Kahraman Tazeoğlu Mor kitabını M.H. Kan ile birlikte yazdı. Okuyucular M.H. Kan’ı daha önce yazdığı Kızıl Güneş, Moba ve Karanlık gibi kitaplardan hatırlayacaklardır. Kahraman Tazeoğlu’nun da M.H. Kan’ın kitaplarına tavsiye niteliğinde tanıtım yazısı yazdığı biliyor. İkili bu kez birlikte Mor kitabına imza atıyor.

Mor kitabı okurlara yine deneme türünde bir eser sunuyor. Kahraman Tazeoğlu’nun bildiğimiz felsefi sözleri bolca kitapta buluyor ve okurları oldukça etkiliyor.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
MOR, Kahraman Tazeoğlu, M. H. Kan MOR, Kahraman Tazeoğlu, M. H. Kan, MOR Kitabı Romanı Kahraman Tazeoğlu M. H. Kan, Destek edebiyat Yayınları Konya Satış Noktası en son çıkan yeni romanı özeti incele siparis ver, Destek Yayınları, Edebiyat Roman mor kitabı romanı, deste yayınları
MOR, Kahraman Tazeoğlu, M. H. Kan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.