Siyah, Bir Ah Bir Ömür, Bin Umut Talha Bora Öge

Siyah, Bir Ah Bir Ömür, Bin Umut Talha Bora Öge

Kategori
Barkod
Siyah Talha Bora Öge Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo

Siyah - Bir Ah, Bir Ömür, Bin Umut - Talha Bora Öge - 2013

"Siyah ama kara değil! Siyah, sadece bir renk değil. Siyah, tüm karanlığına rağmen aydınlatan bir fener. Siyahın nasıl aydınlattığını ben Talha Bora Öge'den öğrendim. Müthiş bir paradoks okuyacaksınız ve dahi sıradışı. Güneşin değdiği bir gölge bu; yani kararmayan, karartmayan. Gönlüne sağlık aziz dost... *Turgay Güler"

Yazar: Talha Bora Öge
Editör: Hikmet Yılmaz
Katagori: Edebiyat  - Roman
Sayfa Sayısı: 176
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Siyaha çıkardı çocukluğumuz. Ne yana dönsek umut, kime tutunsak vefa... Gözümüz kara olsun sözümüz siyah; özümüz ah olsun vuslatımız siyah. Bir hikâye yazılsın, renksizler aslını bulsun. Ve unutulmasın ki ezelde yapılan kavilleşmenin bir tarafındasınız. Ve öyle bir kalem ki Talha Bora Öge'nin ki dokunacak hiç kimsenin dokunmayı akledemediği yanınıza... Ah çekin derinden derine ve anlayın ki sizi yaşatan nefes değil. Ah ile Umut arasındaki siyah bir zerre. Hissedilen ama tanımlanamayan!
-Sinan Yağmur

Güzel bir cümle okursun acına merhem olur. Bilmezsin ki bir merhem kaç acıdan yapılır... Acıyı merheme çevirip bu kitapla yaramıza süren can dostum Talha Bora Öge'ye, edebiyatımıza kazandırdığı bu eser için sonsuz teşekkürler...
-Tolga Akpınar
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Siyah ama kara değil! Siyah, sadece bir renk değil. Siyah, tüm karanlığına rağmen aydınlatan bir fener. Siyahın nasıl aydınlattığını ben Talha Bora Öge'den öğrendim. Müthiş bir paradoks okuyacaksınız ve dahi sıradışı. Güneşin değdiği bir gölge bu; yani kararmayan, karartmayan. Gönlüne sağlık aziz dost.
-Turgay Güler SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Siyah, Bir Ah Bir Ömür, Bin Umut Talha Bora Öge Siyah, Bir Ah Bir Ömür, Bin Umut Talha Bora Öge, Siyah - Bir Ah, Bir Ömür, Bin Umut - Talha Bora Öge - 2013,talha bora öge şiirleri, talha bora öge hangi radyoda, talha bora öge dinle, talha bora öge hikayeleri,talha bora öge istemem dinle, talha bora öge müzik dinle, talha bora öge mp3 dinle, talha bora öge insan dosdoğru sevmeli dinle, talha bora öge şiirleri, talha bora öge indir,, talha bora oge dinle, popüler şarkılar dinle, talha bora öge kimdir, talha bora öge korkmuyorum seni sevmekten, talha bora öge istemem, talha bora öge korkmuyorum seni sevmekten sözleri,sinan yağmur vikipedi sinan yağmur kitapları, sinan yağmur kimdir, sinan yağmur aşkın gözyaşları, sinan yağmur sözleri, sinan yağmur yusuf ile züleyha, sinan yağmur kerbela, sinan yağmur facebook,, Karatay Akademi Yayınları, Edebiyat Roman Siyah Talha Bora Öge Kitabı
Siyah, Bir Ah Bir Ömür, Bin Umut Talha Bora Öge

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.