Aşkın Gözyaşları 4 Hamuş Ölümü Öpen Derviş - Sinan Yağmur

Aşkın Gözyaşları 4 Hamuş Ölümü Öpen Derviş - Sinan Yağmur

Aynı gün kargo
Aşkın Gözyaşları 4 - Hamuş - Ölümü Öpen Derviş - Sinan Yağmur
" Hallac-ı Mansur - Mevlana Celaleddin-i Rumi - Şems-i Tebrizi"
"Tebrizli Şems’in dilinden Hallac’ı okumak…
Aşk; bir elif miktarı sevilmek için gelen her çileye kimi zaman darağacında kimi vakit kör bıçaklar arasında bir vav gibi hamuş olabilmektir."

Yazar: Sinan Yağmur
Katagori: Edebiyat - İslam - Tasavvuf
Sayfa Sayısı: 288
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Tebrizli Şems’in dilinden Hallac’ı okumak…
Aşk; bir elif miktarı sevilmek için gelen her çileye kimi zaman darağacında kimi vakit kör bıçaklar arasında bir vav gibi hamuş olabilmektir.
Hamuş yani susmak. Susmak halvetti Hira’da, susmak En’el Hak’tı Hallac-ı Mansur’da, Hamuş olmaktı yârin alfabesiz halinde Mevlana’ca. 
www.kitaptakipcileri.com
Ve susmak visal orucuydu maşukta, iftarını şehadet şerbeti ile açan Şems misali.

Suskunuz. Kin ve garazdan uzaktayız. Biraz dargın biraz da boz bulanığız o kadar. Aldatıldık biz de aşk yolunda. Yâre kırıldık ama yolu terk etmedik Şems. Sen yüreği yaralı olana gelirsin. Bize neden gelmiyorsun Şems? Hem vuslat hem hicransın dost yüreklim! Yanımızda bizimleyken yaramızda olmayan... Bizler de Mevlâna misali alıp kalemi elimize "Hamuş” yazsak düşer miydin yollara? Gelir miydin acılarımıza? Dokunur muydun yüreklerimize?

Ha: Hallac, Mim: Mevlana, Şin: Şems… Hamuştu onlar. En Sevgiliye sevdalıydılar. Aşkın uzun yol arkadaşları. Tüm kötülükleri güzellikle savuşturanlar, susanlar, iyilik kardeşleri, aşka namzet secde kardeşleri, susayanlar, ölüm sözcüğünü aşkın soluğundan içenler… Aşkın "Hızır”ları…www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aşkın Gözyaşları 4 Hamuş Ölümü Öpen Derviş - Sinan Yağmur Aşkın Gözyaşları 4 Hamuş Ölümü Öpen Derviş - Sinan Yağmur, Aşkın Gözyaşları 4 - Hamuş - Ölümü Öpen Derviş - Sinan Yağmur '' Hallac-ı Mansur - Mevlana Celaleddin-i Rumi - Şems-i Tebrizi'' ''Tebrizli Şems’in dilinden Hallac’ı okumak…aşkın gözyaşları sözleri, aşkın gözyaşları film, aşkın gözyaşları özeti, aşkın gözyaşları dinle, aşkın gözyaşları indir, aşkın gözyaşları 2, grup vitamin aşkın gözyaşları şarkı sözü, aşkın gözyaşları serisi,hallacı mansur sözleri, hallacı mansur şiirleri, hallacı mansur hayatı, ömer hayyam, hallacı mansur kimdir, seyyid nesimi, hallacı mansur enel hak, nesimi,şems şiirleri, şems 40 kural, şemsi tebrizi sözleri, şems ne demek, şems suresi, şems kimdir, mevlana, mevlana sözleri,, Karatay Akademi Yayınları, Tasavvuf Aşkın Gözyaşları Hamuş Kitabı
Aşkın Gözyaşları 4 Hamuş Ölümü Öpen Derviş - Sinan Yağmur

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.