Allah De Ötesini Bırak 2 Niyet, Uğur Koşar

Allah De Ötesini Bırak 2 Niyet, Uğur Koşar

Yayınevi
Barkod
Allah De Ötesini Bırak 2 Niyet
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Allah De Ötesini Bırak 2 - Niyet - Uğur Koşar
"Herkesin niyeti neyse eline geçecek odur... Hz. Muhammed s.a.v"
"Allah niyetine göre verir...
 Allah bütün hazinelerinin anahtarını eline verdi. Dilediğin zaman kapılarını dua anahtarı ile açarsın. Dilediğin zaman semanın kapılarını açar, ölü toprağa hayat veren yağmurları indirirsin. Fakat istediğin şeyin hemen yerine gelmemesinden endişe edip umutsuzluğa düşme. Allah sorundan önce çözümü hazırlar.
Bazen hayat hayallerini alır elinden… Demek ki Allah sesini duymak istedi. Kalbini ve elini açarsın hemen ve sığınırsın seni yoktan var eden Hâlik’e. İşte bu buluşma ne güzel bir buluşmadır… Kalbin gerçek aşkına kavuştuğu andır.
O’nun vermesi senin niyetine göredir.
Biten bir şey için üzülme, kader sana daha iyisini hazırlamıştır; sadece zihnin geçmişe takılı bırakmak ister seni. Artık her şeyin farkındasın. Şükret ve yoluna aşk ile devam et… 
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Uğur Koşar
Yayın Yönetmeni: Ertürk Akşun
Katagori: Tasavvuf - Niyet - Kişisel Gelişim
Sayfa Sayısı: 200
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Allah De Ötesini Bırak 2 Niyet, Uğur Koşar Allah De Ötesini Bırak 2 Niyet, Uğur Koşar, Allah De Ötesini Bırak 2 - Niyet - Uğur Koşar,''Herkesin niyeti neyse eline geçecek odur... Hz. Muhammed s.a.v'',''Allah niyetine göre verir... Allah bütün hazinelerinin anahtarını eline verdi. Dilediğin zaman, son yeni çıkan kitabı kitapları satın al sipariş ver elif kitabevi konya, kişisel gelişim terapi tasavvuf telefonu adresi,satiş sipariş,allah de ötesini bırak pdf, allah de ötesini bırak sözleri, allah de ötesini bırak yorumlar, allah de ötesini bırak indir, allah de ötesini bırak arapçası, allah de, Destek Yayınları, Tasavvuf Allah De Ötesini Bırak 2 Niyet
Allah De Ötesini Bırak 2 Niyet, Uğur Koşar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.