Yüzleşme, Uğur Koşar

Yüzleşme, Uğur Koşar

Kategori
Yayınevi
Barkod
Uğur Koşar Yüzleşme Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Yüzleşme - Uğur Koşar
"Her şey Bilge Varlık ile karşılaştıktan sonra değişmeye başlamıştı… 
Beni yorgun kılanın hayattan öte taktığım maskeler ve zihnim olduğunu öğrendim… 
Ve hala toplumun büyük çoğunluğu yüzleşmekten çekindiği için maskeleri ile yaşamı kendine zehir etmekte, cesur olan küçük azınlık ise kendi özüne dönerek dünyada kendi cennetine kucaklamakta, İşte tam şu anda kendini bahsedilen çoğunluğa mı, yoksa cesur olan azınlığa mı ait hissedeceğine karar vermek üzeresin. Biliyorum ki sen yaşamın en güzel yerinde soluk almayı hak ediyorsun!"
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Uğur Koşar
Genel Yayın Yönetmeni: Ertürk Akşun
Editör: Aslı Bahşi
Kapak Tasarım: İlknur Muştu
Katagori: Tasavvuf - Terapi
Sayfa Sayısı: 128
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Herşey onunla karşılaştıktan sonra değişmeye başlamıştı… Aldığım nefesin bile farkında olmadan bir ceset gibi dolaşıyor ve yaşam yolculuğunda sadece çamurlu yolları görüyorken, şimdi yolun kenarında ağaçların dallarına sarılmış; şarkılar söyleyen kuşları dinlemeye başlamıştım.
Onunla yüzleşmek, yeni bir yaşam anlayışı ile daha güzel bir dünyayı kucaklamamı sağlıyordu… Sanki sihirli bir değnek üzerime dokunmuş ve ben yeniden gözlerimi yaşama açmıştım. Toplum tarafından empoze edilmiş bir işleyiş altında hipnozlu bir kişiliğe sahip olduğumun farkındaydım. Bu yüz benim değildi, bunlar kendi doğrularım değildi!
İnsanları yorgun kılanın yaşamdan öte, taşıdıkları maskeler olduğunu artık çok net görüyordum.SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Ve hâlâ toplumun büyük bir çoğunluğu yüzleşmekten korktuğu için maskeleri ile yaşamı kendine zindana çevirmekte, cesur olan küçük azınlık ise kendi kuralları ile dünyada cenneti kucaklamakta. 
İşte tam şu anda kendini bahsedilen çoğunluğa mı yoksa cesur olan azınlığa mı ait hissedeceğine karar vermek üzeresin!
Yaşam, Senin Ona Kattığın Değer Kadar Renkli, Coşkulu ve Huzur Dolu.SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yüzleşme, Uğur Koşar Yüzleşme, Uğur Koşar, Yüzleşme - Uğur Koşar ''Her şey Bilge Varlık ile karşılaştıktan sonra değişmeye başlamıştı… Beni yorgun kılanın hayattan öte taktığım maskeler ve zihnim olduğunu öğrendim… uğur koşar seans ücreti, uğur koşar biyografi, uğur koşar sözleri, uğur koşar kitapları, uğur koşar yüzleşme, uğur koşar tanrının rüyası, uğur koşar eserleri, uğur koşar allah de ötesini bırak,allah de ötesini bırak uğur koşar, allah de ötesini bırak ayeti, allah de ötesini bırak arapçası, allah aşkı ile kalpleri yananlar, allah de ötesini bırak pdf, kitapyurdu, kulillah sümme zerhum, enam suresi,, Destek Yayınları, Tasavvuf Uğur Koşar Yüzleşme Kitabı
Yüzleşme, Uğur Koşar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.