Allaha Emanet Ol, Kahraman Tazeoğlu

Allaha Emanet Ol, Kahraman Tazeoğlu

Kategori
Yayınevi
Barkod
destek yayınları, edebiyat/roman
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Allah'a Emanet Ol, Kahraman Tazeoğlu 
"Allah’a emanet edilmek, Yaradan’ın rahmet yağmuruna şemsiyesiz bırakılmak, onun vereceği derde de, kedere de, ihlasa da, sınava da, huzura da layık olunabilecek sıfatta olmak demekti. Biri sende bu sıfatı görebilmişse, sen o sıfatta görülmüş olmanın hakkını vereceksin, tefekkür edeceksin, Rabb’ine teslim olacaksın. Biri seni Allah’a emanet etmişse seni görmeden ölmez. Biri seni Allah’a emanet etmişse kimse seni çalamaz. Bir insanın emanet edileceği en güvenli yer arşıâlâdır. Biri Allah’a emanet edildiğinde eksiksiz ve bozulmadan, bırakıldığı gibi geri alınır. Zeynep, giderken onu inandığı güce emanet etmişti. Furkan’ı hayatta tutan şey de işte bu oldu.
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Kahraman Tazeoğlu
Katagori: Türk Edebiyatı / Roman
Sayfa Sayısı: 136
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Allah’a Emanet Ol kitabından Küçük Bir Bölüm:
Zaman akıp gidiyordu, Furkan sınıfta kalmak istemesine rağmen bunu başaramamış, liseyi zamanında bitirmişti. Üniversite sınavlarına girmeyip askere gitmeye karar vermişti. Belki askerde içindeki bir yara gibi büyüyen bu aşk yok olurdu. Belki askerde Zeynep’i unuturdu. Ama hiçbir şey istediği gibi olmadı. Askerliği boyunca ne Zeynep’ten bir haber aldı ne de onu ailesine sordu. Her şeyi sivil hayatında bırakmış, askerliğini layıkıyla yapmaya çalışmış, kendini onu düşünmemeye koşullamıştı. Olmayacak bir şeydi. Artık kendine bir yol çizmeliydi. Belki başka biri hayatına girer, onu severdi. Belki de onu Zeynep’ten daha çok sever, daha mutlu bir hayat sürerdi. Hepsi ihtimal dahilindeydi. Askerdeyken bunları çok düşündü. Onu aklına getirmemeye çalışıyor, zaman zaman başarıyordu. Sürekli aklıyla kalbi arasında gidip geliyordu. Çok yorucu bir savaştı bu.

Sivil hayatında yapmış olduğu spor eğitim zamanı işine yarasa da, askerlikle ilgili aldığı teorik eğitimlerde başarısız oluyordu. Çünkü ne zaman komutanları askerlik…
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Allaha Emanet Ol, Kahraman Tazeoğlu Allaha Emanet Ol, Kahraman Tazeoğlu, Allah'a Emanet Ol Kahraman Tazeoğlu kitabı destek edebiyat roman özeti satış ve siparişi şiirleri yerli romanı buradan satın al siparis ver, Destek Yayınları, Edebiyat Roman destek yayınları, edebiyat/roman
Allaha Emanet Ol, Kahraman Tazeoğlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.