Bana İkimizi Anlat, Ahmet Batman

Bana İkimizi Anlat, Ahmet Batman

Kategori
Yayınevi
Barkod
bana ikimizi anlat kitabı - destek
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Bana İkimizi Anlat - Ahmet Batman
kokusuna alıştığınız bir insanı unutamazssınız.
"Soğuk Kahve” ve "Sabah Uykum” yazarından
"Yaşanması mümkünken yaşanmayan her aşk gün gelir bizden bunun hesabını sorar.”
Adamlık, bir kadını bir ömür sevmekten geçer. Kadınlık da kendini bir ömür sevecek adamın değerini bilmektir. Kimin için yaratıldığını bilmiyorsun elbette ama bu hikâyenin başrolü sensin. Aşkı senin, acısı senin. Kimse içinde kopan fırtınaları anlamaz, anlamak zorunda da değil zaten. İnsanlar hep konuşur çünkü hayat senin, tasası onlarındır.
Her şeye rağmen bilmediğim bir hikâyenin başrolünü oynuyorum. Sonu nereye gider belli değil, seveceğim kaç şarkı kaldı bilmiyorum. Herkes gibi, her şeyden habersiz yaşıyorum. Ne zaman karşıma çıkarsın, hangi şarkıda ilk dansımızı ederiz hiçbir fikrim yok. Ayrıntılara takılmaya gerek yok belki de... Hikâyeme katıldığın gün sarılır konuşuruz bunları.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Ahmet Batman
Yayın Yönetmeni: Ertürk Akşun
Editör: Kemal Kırar
Kapak Tasarım: İlknur Muştu
Katagori: Edebiyat - Yerli Deneme - Anlatı
Sayfa Sayısı: 184
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
KİTAPLA İLGİLİ YAZI:
Ahmet Batman’ın yeni kitabı Bana İkimizi Anlat, aşkın en masum halini anlatıyor. Güzel bir dostlukla başlayan ve tükenmeyen sevda, yıllara meydan okuyor. Ancak engeller elektrikli tel örgü misali... Yine de o aşk hiç bitmiyor!
Roman boyunca anlatan karakter Rüzgar Demirsoy, komşu evin kızı Yağmur Atalay’a henüz sekiz yaşındayken aşık oluyor. Zamanla o aşk büyüyüp serpiliyor, güzelleşiyor. Seneler sonra geçmiş yaşamıyla ilgili her ne varsa bırakıp Bozcaada’ya yerleşen varlıklı aile çocuğu Rüzgar, internette kendine Mecaz Adam kimliğini yaratıyor. İnsanların sorunlarını okuyor, çözüm önerisi getiriyor, onların mutluluğuyla mutlu oluyor. Saçı sakalı birbirine giren Rüzgar’ın amacı kendini unutmak,  Yağmur’u derinlerine gömmek. Ama nafile! Derken Mecaz Adam’a Yağmur mesaj gönderiyor. İşte o vakit Rüzgar için her şey yeniden başlıyor. Hiç tanımadığı babasını düşünüyor, çok sevdiği annesini bir an olsun unutmuyor. Dedesinin nasihatlerini tekrar ediyor. Rüzgar ve Yağmur’u tanıyoruz. Dostluğun nasıl aşka dönüştüğünü tıpkı bir film gibi izliyoruz. SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
 
YAĞMUR YAĞMADAN YILLAR ÖNCE…
Rüzgar Yağmur’u hayatının odağına yerleştirirken Yağmur Rüzgar’a "en iyi dostum” kaftanını giydiriyor. Acı kısım da işte burası: "Bir kız sevdim, bana arkadaşım dedi” misali, Yağmur, çok uzun süre boyunca Rüzgar’ın aşkını görmüyor. Başka ilişkileri oluyor. Ancak Rüzgar, istese hayatına başka kadınlar alabilecekken Yağmur’dan asla vazgeçmiyor. "Ondan başkasında onu bulmaktan korktum” diyor. Yağmur’u ne gönlünden atabiliyor, ne de daha da ileri gidebiliyor. Çünkü Yağmur hem ilerisi için izin vermiyor hem de Rüzgar’sız yapamıyor. Birisi içten, diğeri uzaktan seviyor. Halbuki ikisi bir bütün. Bana İkimizi Anlat, tamamen zıt iki karakterin, zaman içinde daha da alevlenen aşkına odaklanan samimi bir roman. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
AŞKTAN DEĞİL HAYALLERİN KIRILMASINDAN KORKMAK…
Kitabın yazarı Ahmet Batman karakterlerin özelliklerini, bakış açılarını ve arzularını yalın hikâyenin etrafına gayet anlaşılır bir doğrultuda yayıyor. Katman katman çözülerek ilerleyen olaylar Bana İkimizi Anlat’ta gelişigüzel akmıyor. Bir tutarlılığı var. Karakterler de kendilerinden beklenildiği ölçüde davranıyor. Abartı yok. Gereksiz davranışlar, sözler yer almıyor. Karakterlerin durumlar karşısında sergilediği tavırlar "Evet Rüzgar bunu yapar” veya "Evet Yağmur bu sözü söyler” dedirtiyor. Hayatının anlamını Yağmur’da bulan, duygusal ve içe kapanık Rüzgar karakteri ile hayatını yaşamak isteyen, atik ve dışa dönük Yağmur karakterinin sıkı dostluğu zamanla gitmesi gerektiği kadar ilerliyor. Bir yerden sonra beklentilerin farklılığı anlaşılınca, haliyle de girizgâhlar patlak veriyor. Her birinin sözü ya da davranışı, ötekisinin yaşamında adeta yeni bir sayfa açıyor. "… İnsan korkuyor. Aşktan değil, hayallerinin kırılmasından korkuyor. Gitmeye korkuyorsam ve susuyorsam hep hayallerime olan aşkımdandır.” S-17 Ahmet Batman - Bana İkimizi Anlat samimi ve yaralayıcı bir aşk hikayesi okumak isteyen herkese tavsiye edilir.SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bana İkimizi Anlat, Ahmet Batman Bana İkimizi Anlat, Ahmet Batman, Bana İkimizi Anlat - Ahmet Batman Kitabı,kokusuna alıştığınız bir insanı unutamazssınız. ''Soğuk Kahve” ve ''Sabah Uykum” yazarından ''Yaşanması mümkünken yaşanmayan her aşk gün gelir bizden bunun hesabını sorar.”ahmet batman destek yayınları son kitabı,aşk romanı,yeni kitap,edebiyat deneme ,yerli,tavsiye yorum,özet,kitap okuisatın al,pdf,ekitap,nerede satılıyor,satış,adresi,elif kitabevi konya,ahmet demir,, Destek Yayınları, Edebiyat Roman bana ikimizi anlat kitabı - destek
Bana İkimizi Anlat, Ahmet Batman

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.