Hakkani Terapi, Kalbe Düşen Cemreler, Ahmed Güneş Kasranoğlu

Hakkani Terapi, Kalbe Düşen Cemreler, Ahmed Güneş Kasranoğlu

Barkod
hakkani terapi kitabı hezarfen yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hakkani Terapi, Kalbe Düşen Cemreler, Ahmet Güneş Kasranoğlu
"Alt benliğiniz  evinize gece vakti sessizce girip, değerli her şeyinizi çalan hırsıza benzer. Bu hırsızla doğrudan savaşamazssınız. Çünkü karşısına çıkaracağınız her gücü aynadan size yansıtacaktır. Silahım var diyorsanız hırsızında silahı olduğunu ve hatta sizden daha hazırlıklı olduğunu unutmayın. Bıçağım var diyorsanız hırsızın da bir bıçağı olacaktır. Hırsızla mücadele etmek felaket doğurur. O Halde ne yapacaksınız?
Kalp Halleri İrşad Yöntemine Açılmalıdır.
-Kalbin her an aynı durumda kalması mümkün değildir. Kalp değişik keyfiyetler alır ve halden hale değişir. Bazen dünyanın öte ucundan haberdar olur; bazen de burnunun ucunda olanları hissedemez. Bazen ummanlargibi genişler, bazen de dar bir yerde sıkışır. 'Kabz' ile 'Bast' yani darlık ile genişlik arasında gelir gider. Bu değişim, kulun niyazı vesilesiyle, fakat nihayetinde ilahi kudretin takdiriyledir.
Kalpten kalbe yol vardır bilene.. Sırlı bir Yoldur bu! Sadıkların kalbi ilahi tecellilere ayna olur. Sadıklarla beraber hissedersin kendini, Sıdk esintiler akar kalbine..
-Kalp marifetin ilahi ilhamın kapısıdır hissedene.. Başta gözlerle görünmeyenler bu iklimde görülür. Kalple yol alınır bilinmezlere. Aklın yolda kaldığı ve takıldığı yerde melekler kalbe dokunduğunda içsel olana ve derinliğe deruni yol açılır.
Kalp ilmi, İslam'ın mistik kalbidir ve batıni yüzünü ifade eder...

Yazar: Ahmed Güneş Kasranoğlu
Editör: A. Nagehan Yılmaz Güneş
Katagori: Tasavvuf, Terapi, ve Gavs-ı Azam Abdulkadir Geylani ve Nazım Hakkani K.s
Sayfa Sayısı: 212
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Hakkani Terapi, Kalbe Düşen Cemreler, Ahmed Güneş Kasranoğlu Hakkani Terapi, Kalbe Düşen Cemreler, Ahmed Güneş Kasranoğlu, ahmet güneş kasranoğlu hoca'nın yeni kitabı ''Hakkani Terapi'' Kalbe düşen cemreler isimli tasavvuf terapi kitabı hezarfen yayınları'ndan yayınlandı nazım kıbrısi abdulkadir geylani konuları olan bu kitabı ucuz fiyata buradan satın alabilirsiniz, Hezarfen Yayınları, Tasavvuf hakkani terapi kitabı hezarfen yayınları
Hakkani Terapi, Kalbe Düşen Cemreler, Ahmed Güneş Kasranoğlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.