Asrımızdaki Tasavvufi Meselelere Fetvalar, M. İhsan Cihan Çelik

Asrımızdaki Tasavvufi Meselelere Fetvalar, M. İhsan Cihan Çelik

Yayınevi
Barkod
tasavvufi konulara fetvalar,yasin yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Asrımızdaki Tasavvufi Meselelere Fetvalar, M. İhsan Cihan Çelik
"Kitapta, kaynaklarıyla tasavvufa deliller, tasavvufun başlangıcı, gayesi, zikir ve kısımları, tevessül, istiane ve istiğase, teberrük konuları ve delilleri,mürşid-i kamilin vasıfları, kadiri ve nakşibendi tarıkatı başta olmak üzere tarikatların adabları ve vazifeleri, tarikat ve tasavvufa dair konular ehl-i sünnete göre kaynaklarıyla hazırlanmıştır..."
"Tasavvuf, İslam düşünce tarihinin en temel kavramlarından birisidir. Bu isimle her ne kadar ilk dönemlerde meşhur olmamışsa da, oluşum döneminde ve daha sonrasında, sufilerin de katkılarıyla bu kavram zihin dünyamıza, İslamiyet'in mana aleminin özel bir adı olmuştur. 
  Şüphesiz tasavvuf, oluşum döneminden sonra her geçen gün daha da güçlenerek, günümüze kadar gelmiştir. Temel kaynakları Kur'an-ı Kerim ve Hadis-i Şerifler olan tasavvuf, bu geliş sürecinde bir takım anlam kaymalarıyla da karşı karşıya kalmıştır..."

Yazar: M. İhsan Cihan Çelik
Katagori: Tasavvufi Meselelere Fetvalar ve Tarikatlarla İlgili Bilgiler
Sayfa Sayısı: 248
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Asrımızdaki Tasavvufi Meselelere Fetvalar, M. İhsan Cihan Çelik Asrımızdaki Tasavvufi Meselelere Fetvalar, M. İhsan Cihan Çelik, Asrımızdaki Tasavvufi Meselelere Fetvalar Kitabı M. İhsan Cihan Çelik Hoca kadiri nakşibendi tarikatı delilleri rabıta tevessül istiğase yasin yayınevi konya sipariş, Yasin Yayınevi, Tasavvuf tasavvufi konulara fetvalar,yasin yayınları
Asrımızdaki Tasavvufi Meselelere Fetvalar, M. İhsan Cihan Çelik

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.