Altın Silsileden Altın Sözler, Enes Uner

Altın Silsileden Altın Sözler, Enes Uner

Kategori
Yayınevi
Barkod
nakşibendi tarikatı silsilesinden sözler, yasin yayınevi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Altın Silsileden Altın Sözler,  Enes Uner
"Kitapta Peygamberimiz s.a.v'den Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz. Ne Kadar Nakşibendi Silsilesinin Büyüklerinin Sözleri Yer Almaktadır"
Bütün hamdler hikmeti dilediğine veren Allah'a salat ü selam da Allah'ın hikmeti kensinde cem etmiş olduğu Resuhllah'a olsun.Hikmet kelime olarak güzel söz,veciz söz,etkileyici söz manasına gelir.
Herşeyin sahibi ve yaratıcısı olan mevlamız,hikmetinde sahibi,kaynağı,yaratıcısıdır.Hikmeti, kullarından dilediğine verir.Kime de hikmet verildiyse ona çok hayırlar verilmiştir.
Kuran-ı Kerim baştan sona kadar hikmettir.Mevlamızın kelamıdır.Ve onu sevgili peygamberimize vermiştir.O da biz ümmetine tebliğ etmiştir.Ümmetinden kendisine hakkıyla tabi olanlarada hikmetten bir pay verilmiştir..."

Yazar: Enes Uner
Katagori: Nakşibendi Silsilesinin Büyüklerinin Hikmetli Sözleri
Sayfa Sayısı: 192
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Altın Silsileden Altın Sözler, Enes Uner Altın Silsileden Altın Sözler, Enes Uner, yasin yayınevi ''Altın Silsileden Altın Sözler Enes Uner'' kitabı Kitapta Peygamberimiz s.a.v'den Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi hikmetli sözleri olup ucuz fiyata buradan satın al, Yasin Yayınevi, Tasavvuf nakşibendi tarikatı silsilesinden sözler, yasin yayınevi
Altın Silsileden Altın Sözler, Enes Uner

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.