Sülük Tedavisi, Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklarda Geleneksel Tedavi, Özgür Düzgün

Sülük Tedavisi, Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklarda Geleneksel Tedavi, Özgür Düzgün

Kategori
Yayınevi
Barkod
sülük kitabı, mercan yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Sülük Tedavisi, Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklarda Geleneksel Tedavi, Özgür Düzgün
"Modern tıp; hastalıkların tanımında ve tedavisinde son yüzyıllarda büyük bir ilerleme kaydetti. Röntgen ve radyo dalgaları ile başlayan devrim ses, ışık, elektronik ve manyetik enerjinin, ultrason, lazer ve emar gibi cihazların kullanılmasına neden oldu.
Bu gelişme nedeniyle insanın fiziki, beden yapısını bugün bir çok yönden derinlemesine incelenebiliyor, ameliyatlarda bu imkanları da kullanıp uygulamalar yapılabiliyor. Geçmişten bugüne bakacak olursak mikrobik hastalıklar kontrol altına alındı. İnsanların ortalama ömürlerinde büyük artışlar görüldü. Fakat son yüzyıllarda ki bu ilerlemenin yanı sıra kanser, kalp damar tıkanıklıkları, felç, şeker hastalığı ve şişmanlık vs. gibi hastalıklarda da büyük bir artış görülmeye başlandı. Salgın hastalıklar azalırken insanın kendi bağışıklık sistemine saldıran yeni hastalıklar ortaya çıkmaya başladı.
Son yıllarda ilaçların yan etkilerinden ve alerjilerden kurtulmak için eski yöntemlere başvurulmaktadır. En büyük dikkat ise ecdadımızın kullandığı yöntemlerden biri olan sülük koyma (Hirudo terapi) dir. Hirodo terapi tıbbi sülüklerin tedavi amaçlı kullanılmasıdır. Yakın zamana kadar varis, hemoroid, hipertansiyon, kalp yetmezliği ve jinekolojik hastalıkların çoğunda kullanılmıştır. Artık günümüzde uzmanlar tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Hatta sülükleri Avrupa'da eczaneden bile almak mümkün hale gelmiştir.
  
Yazar: Özgür Düzgün
Katagori: Sülük Tedavisi, Faydaları, Hastalıklara Göre Tedavi Şekilleri, Şekillerle ve Fotoğraflara Anlatımı
Sayfa Sayısı: 208
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Sülük Tedavisi, Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklarda Geleneksel Tedavi, Özgür Düzgün Sülük Tedavisi, Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklarda Geleneksel Tedavi, Özgür Düzgün, yazar özgür gündüz'ün ''Sülük Tedavisi'' isimli ruhsal ve fiziksel hastalıklarda geleneksel tedavi ve kan aldırma verme hacamat konuları olan bu kitap mercan yayınlarından olup ucuz fiyata buradan satın alabilirsiniz, Mercan Kitap, Sağlık Tıp sülük kitabı, mercan yayınları
Sülük Tedavisi, Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklarda Geleneksel Tedavi, Özgür Düzgün

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.