Sofra Başı Sağlık Sohbetleri, Mehmet Ali Bulut

Sofra Başı Sağlık Sohbetleri, Mehmet Ali Bulut

Kategori
Yayınevi
Barkod
Sofrabaşı sağlık sohbetleri
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Sofra Başı Sağlık Sohbetleri - "Açlık" Şifanın Kaynağıdır
"Yemeklerimiz ilaçlarımız, ilaçlarımız yediklerimizdir."
"Günümüzde ölümcül hastalıklar arttı. Bu hastalıklara tutularak ölen insanların sayısı yükselişte. Modern tıp, sadece patolojik bir vaka olduktan sonra hastalıkla ilgileniyor. Tüm buluş ve teknolojik gelişmişliklere rağmen bu hastalıkların önüne geçilememesi, modern tıbbın koruyucu hekimlik anlamında insana ne önereceğini bilmemesinden kaynaklanmaktadır.
Bu eserde Mehmet Ali Bulut, uzun ve kaliteli yaşamın beslenme alışkanlıklarıyla ilgili olduğu tezini savunuyor. Açlık teorisi ve kan gruplarına göre beslenmeyle ilgili çarpıcı gerçekleri bizlerle paylaşan Bulut, ezber bozan geleneksel tıbbın hakikatlerini soru-cevap tekniğiyle bir sohbet havasında sizlerle buluşturuyor. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Mehmet Ali Bulut
Yayın Editörü: Erol Şahnacı
Kapak Tasarım: Özkan Artaş
Katagori: Sağlık Sohbetleri - Şifalar - Hastalıklar ve Tedavisi - Şifalı Yiyecekler - İslami Bilgilerle Tavsiyeler
Sayfa Sayısı: 208
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sofra Başı Sağlık Sohbetleri, Mehmet Ali Bulut Sofra Başı Sağlık Sohbetleri, Mehmet Ali Bulut, Sofra Başı Sağlık Sohbetleri - ''Açlık'' Şifanın Kaynağıdır,''Yemeklerimiz ilaçlarımız, ilaçlarımız yediklerimizdir.''''Günümüzde ölümcül hastalıklar arttı. Bu hastalıklara tutularak ölen insanların sayısı yükselişte. Modern tıp, sadece patolojik bir vaka olduktan sonra hastalıkla ilgileniyor. Tüm buluş ve teknolojik,Gerçek Tıp Şifalı Bitkiler Hastalıkalrın tedavisi televizyonda bahsettiği kitap,can boğazdan çıkar gelir kitabı,satış noktası hayat yayınları elif ktiabevi konya,satın al,pdf e kitap,satış noktası,nerede satılıyor,, Hayat Yayınları, Sağlık Tıp Sofrabaşı sağlık sohbetleri
Sofra Başı Sağlık Sohbetleri, Mehmet Ali Bulut

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.