Seyrü Süluk Risaleleri, Necmeddin Kübra

Seyrü Süluk Risaleleri, Necmeddin Kübra

Kategori
Barkod
seyru suluk risalesi, ilk harf yayınevi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Seyr-ü Süluk Risaleleri, Necmeddin Kübra
Adabü's Süluk İla Hazret-i Maliki'l Mülk ve Meliki'l Mülük - Risale Fi'l Halve - Minhacü's Salikin ve Miracü't Talibin
"Seyr ü sülük, Hakk'a doğru giden ve içinde pek çok imtihanlar ve ilâhi mevhibeler barındıran uzun bir yolculu-ğun hikâyesidir. Yola başlamanın, yolda olmanın ve vuslata ermenin ayrı ayrı şartları ve tatları vardır. Necmeddin Kübrâ, bu alandaki manevi tecrübelerini bizimle paylaşan ender seıfilerden biridir. 
Elinizdeki kitapta Şeyh Kübrâ`nın Arapça olarak telif ettiği üç risâlesinin çevirisi yer almaktadır. Bunların ilki Adâbü's-Sülük ila Hazreti Mâliki'l-Mülk ve Meliki'l-Mülük ismini taşımakta ve kalbi-rühâni sefer ile zâhiri-bedeni seferi anlatmaktadır. Risâle Fil-Halve adındaki ikinci risâle, halvet edeblerinden ve halvette yaşanan bazı tecrübelerden bahsetmektedir. Müellifin el-menhec/yol/yöntem adını verdiği ve sekiz kısımdan müteşekkil Minhacii's-Salikin ve Mi'râcii't-Tâlibin adlı üçüncü risâle ise fakr, fakir sâlik, muhabbet, halvet, nefsin tanınması, fakirin nasihati ve irşâdı, fakrın mâsivâya üstünlüğü, dünyanın hakikati ve Allah yolunun vasıfları gibi konuları söz konusu etmektedir. 
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Necmeddin Kübra
Hazırlayan: Doç Dr Süleyman Gökbulut
Editör: Ersan Güngör
Kapak ve Tasarım: Sercan Arslan
Katagori: Tasavvuf
Sayfa Sayısı: 128
Boyut: 13 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Seyrü Süluk Risaleleri, Necmeddin Kübra Seyrü Süluk Risaleleri, Necmeddin Kübra, ilk harf yayınevi tasavvuf ve tarikatta seyrü sülük risaleleri necmeddin kübra kitapları eserleri adab ve mertebeleri ktiabını buradan satin al siparis ver, İlk Harf Yayınları, Tasavvuf seyru suluk risalesi, ilk harf yayınevi
Seyrü Süluk Risaleleri, Necmeddin Kübra

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.