Rabıta, Tasavvuf Metodu Olarak, Dilaver Selvi

Rabıta, Tasavvuf Metodu Olarak, Dilaver Selvi

Kategori
Barkod
rabıta kitabı semerkand yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Tasavvuf Metodu Olarak Rabıta, Doç. Dr. Dilaver Selvi
"Rabıta,  nefsin  tezkiye  ve  terbiyesinde  kullanılan  tasavvufî  bir  terimdir.  Tasavvuf  ehline göre rabıta, nefi s terbiyesinde en tesirli ve en faydalı bir metott ur. Öyle ki onsuz manevi terbiyede  kemale  ermek  zordur.  Çünkü  rabıta,  terbiye  ve  terakki  için  maneviyat  yoluna 
adım atan hak yolcusunun, bu yolda kendisine ayna, şahit ve rehber olan kâmil mürşide kalben  bağlanıp  onun  ruhundan  akseden  nurla  aydınlanmak,  ondan  feyiz,  sevgi,  hal  ve edep almak; bu ilâhî sevgi atmosferinde anbean olgunlaşmaktır.
Dr.  Dilaver  Selvi  bu  eserinde  rabıtayı  Kur’ân  ve sünnet  başta  olmak  üzere  özellikle  dinî açıdan ele alırken psikolojik ve sosyolojik yönlerindende bahsetmektedir.

Yazar: Doç. Dr. Dilaver Selvi
Editör: Ahmet Kasım Fidan
Katagori: Tasavvuf, Rabıta
Sayfa Sayısı: 288
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rabıta, Tasavvuf Metodu Olarak, Dilaver Selvi Rabıta, Tasavvuf Metodu Olarak, Dilaver Selvi, semerkand yayinlari doç dr. dilaver selvi yazdığı tarikat ve tasavvuf metodu olarak rabıta delilleri nakşibendi tarikatında kitabını buradan satin al siparis ver, Semerkand Yayınları, Tasavvuf rabıta kitabı semerkand yayınları
Rabıta, Tasavvuf Metodu Olarak, Dilaver Selvi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.