Tasavvufa Giriş Ebu Abdurrahman Es-Sülemi

Tasavvufa Giriş Ebu Abdurrahman Es-Sülemi

Kategori
Barkod
tasavvufa giriş kitabı, İLKHARF
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Tasavvufa Giriş - Ebu Abdurrahman Es-Sulemi K.s
"Ebû Abdurrahman es-Sülemi’nin el-Muhaddime fi’t-Tasavvuf kitabı, gerçek şekliyle Kur’ân ve Sünnetten alınmış İslam tasavvufunu ortaya çıkarmayı hedefleyen mirasın en önemli kitaplarından biridir. Sülemi, bu kitapta tasavvuf için sunmuş olduğu bu şeklin yanında, tasavvuf tarihinin bu erken merhalesindeki pek çok mutasavvıfı da sunmaktadır. Bunu, bugün hakkında fazla bir şey bilmediğimiz ilk sûfilerin konumları ve sözlerinden tasavvufî manaları sunarken yapmaktadır. Sülemi’nin zikrettiği tasavvuf ricalinin söz ve ifadeleri, sadece beliğ ifadeler veya süslü şiir mısraları değildir. Aynı zamanda sûfî şeyhlerin kelimeleridir. Allah Azze ve Celle ile olan hallerinin sahih bir tercümesidir. İslamî değerlerin ve ilkelerin sahih bir anlayışına dayanan ruhî ve ahlakî davranışlarının doğru bir tasviridir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Ebu Abdurrahman Es-Sulemi K.s
Tercüme: Doç.Dr.Ali Akay
Tahkik: Dr. Yusuf Zeydan
Katagori: Tasavvuf
Sayfa Sayısı: 112
Boyut: 12 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tasavvufa Giriş Ebu Abdurrahman Es-Sülemi Tasavvufa Giriş Ebu Abdurrahman Es-Sülemi, Tasavvufa Giriş - Ebu Abdurrahman Es-Sulemi K.s,İLK harf yayınları,yayınevi,semerkand,ilk harf,nefis,nefs,terbiyesi,tasavvufa giriş kitabı, ismail özmen tasavvufa giriş, tasavvufa kitap, tasavvufa giriş mahmud erol kılıç, tasavvufa giriş esad coşan, tasavvuf kitapları, tasavvuf kitapları indir, tasavvuf kitapları pdf,sülemi risalesi, sülemi ve tasavvufi tefsiri,, sülemi tefsiri,tasavvuf nedir, tasavvuf müziği, tasavvuf kitapları, tasavvuf edebiyatı, tasavvuf müziği dinle, tasavvuf şiirleri, tasavvuf terimleri, yunus emre,tasavvuf kitapları indir tasavvuf kitapları pdf tasavvuf nedir kitapyurdu tasavvuf kitapları sipariş tasavvuf kitapları satışı tavsiye edilen tasavvuf kitapları en çok okunan tasavvuf kitapları, İlk Harf Yayınları, Tasavvuf tasavvufa giriş kitabı, İLKHARF
Tasavvufa Giriş Ebu Abdurrahman Es-Sülemi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.