Ahadiyyet Risalesi, İbn Arabi

Ahadiyyet Risalesi, İbn Arabi

Kategori
Barkod
Ehadiyet Risalesi Kitabı - İlkharf
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Ahadiyyet Risalesi - Muhyiddin İbn Arabi
"Ahadiyyet Risâlesi, "Nefsini bilen Rabbini bilir” hadîsini mutlak varlık ve tecellîleri açısından şerh eden bir eserdir. "Nefsi bilme” hadîsi çerçevesinde eser, vücûd-adem, tecellî-zuhûr, ayniyet-gayriyet, tevhîd-şirk, tenzîh-teşbîh, fenâ-bekâ, ölmeden önce ölme gibi tasavvufun pek çok nazarî konusuna muhtasaran atıfta bulunur. Tasavvufî muhîtlerde okunmuş, şerh edilmiş, derin tesir ve izler bırakmıştır. Dolayısıyla eskilerin tâbiri ile "muhtasar ve müfîd” bir risâledir, kütüphanelerde pek çok yazmasına rastlanır. Dilimize farklı pek çok tercümeleri yapılmıştır.

Ahadiyyet Risâlesi’nin elinizdeki bu yayını ise son dönem melâmîlerinin büyüklerinden Hüseyin Şemsi Ergüneş’e aittir. Hüseyin Şemsi Bey’in tercümeye esas aldığı metin, eserin gerek matbû Arapça yayınları gerekse Türkçedeki diğer tercümelerden bir takım özgün farklılıklara sahiptir. 
"
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Muhyiddin-i İbn Arabi
Tercüme : Hüseyin Şemsi Ergüneş
Yayına Hazırlayan: Ercan Alkan
Kapak Tasarımı: Sercan Arslan
Katagori: Tasavvuf
Sayfa Sayısı: 112
Boyut: 13 x 22 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ahadiyyet Risalesi, İbn Arabi Ahadiyyet Risalesi, İbn Arabi, Ahadiyyet Risalesi - Muhyiddin İbn Arabi ''Ahadiyyet Risâlesi, ''Nefsini bilen Rabbini bilir”ehadiyet nedir, ehadiyet ne demek, ehadiyet sırrı, ehadiyet vahdaniyet, ehadiyet mertebesi, ehadiyet vahidiyet, ehadiyet mührü, ehadiyet sözlük,muhyiddin arabi kehanetleri, muhyiddin arabi sözleri, muhyiddin arabi den nasihatler, muhyiddin arabi eserleri, muhyiddin arabi rüya tabirleri, muhyiddin arabi şeytanın hileleri, hallacı mansur, muhyiddin arabi 2012,muhiddin arabi eserleri, muhiddin arabi kehanetleri, muhyiddin arabi sözleri, ibn arabi hayatı, muhyiddin ibn arabi hz, muhyiddin arabi hayatı, muhyiddin arabi eserleri pdf, muhyiddin arabî,, İlk Harf Yayınları, Tasavvuf Ehadiyet Risalesi Kitabı - İlkharf
Ahadiyyet Risalesi, İbn Arabi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.