Peygamberimizin'in Hayatı, Siyer-i Nebi
Allah-u Te'ala'ya Hadsiz Hamd-u senalar, Habibi Muhammed Mustafa'sına hadsiz salat-ü selamlar, Ehl-i Beyt'ine ve Sahabesine de nihayetsiz dualarda bulunduktan sonra şunu ifade etmek isterim ki; Muhammed Parisa Şahoğlu müstear ismini kullanan, sabır abidesi ve Üstadımız Hacı Mahmut Efendi(kuddise Sirruhu)'nun manevi kerimesi olan çok kıymetli kardeşimiz bunca hastalığına rağmen, hatta yürüyemez ve ayağa kalkamaz haldeyken, bir ali himmet olan kişinin gayretiyle çalışıp çabalamış ve kendisini Rasulullah(Sallallahü Aleyhi ve Sellem) Efendimizin yüce şefaatlerine mazhar kılacak bu değerli eseri hazırlamıştır.
Sade bir dille hazırlanmış olan bu kitap, okuduğunda görüleceği üzere; Siret-i Nebeviyye'nin herkesçe bilinmesi gerekn konularını siz okuyucularına kısa ve öz bir şekilde sunmuş olmaktadır..Bir Müslüman için, Peygamberinin hayatıyla ilgileri mevzuları okuyup ezberlemekten ve herkese nakletmekten daha önemli ve değerli bir faaliyet ne olabilir?
Allah-u Te'ala'dan niyazımız, bu kitabı, derleyeni ve okuyanları hakkında iki cihan saadetine ulaşma vesilesi kılması, bir de konu edindiği Fahr-i Kainat Efendimiz(Sallallahü Aleyhi ve Sellem)'in şefaatine kavuşma vasıtası yapmasıdır. 
*Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Hocaefendi).
***
Bu eser veciz anlatımıyla yazılmış Hz. Peygamberi'in Hayatının bir özetidir. Öyle İnanıyorum ki bu eseri okuduğunuz zaman kendinizi saadet devrinde yaşıyor gibi hissedeceksiniz. 
*Seyyid Ahmet Gezer - İsmailağa Camii Medresesi Muallimi/Tillo Medresesi Mezunu

Yazar: Muhammed Parisa Şahoğlu
Takriz: Ahmet Mahmut Ünlü - Cübbeli Ahmet Hocaefendi
Yayına Hazırlayan: Ali Kaya
Takdim: Seyyid Ahmet Gezer  -İsmailağa Camii Medresesi Muallimi
Katagori: Siyer - Peygamberimizin Hayatı
Sayfa Sayısı: 160
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Peygamberimizin Hayatı Siyeri Nebi, Muhammed Parisa Şahoğlu, Takriz Cübbeli Ahmet Hoca Peygamberimizin Hayatı Siyeri Nebi, Muhammed Parisa Şahoğlu, Takriz Cübbeli Ahmet Hoca, yasin yayınevi tarafından basılan muhammed parisa şahoğlu ve cübbeli ahmet hoca'nın yazdığı ''Peygamberimiz'in Hayatı SİYER-İ NEBİ'' kitabı lalegül ve buradan ucuz fiyata satın al, Yasin Yayınevi, Cübbeli Ahmet Hoca peygamberimizin hayatı yasin yayınevi
Peygamberimizin Hayatı Siyeri Nebi, Muhammed Parisa Şahoğlu, Takriz Cübbeli Ahmet Hoca

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.