Peygamber Sallallahü Aleyhi ve Sellem'in Sevgisinin Alametleri
-Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hoca
-Mevaiz-i Ahmediyye 4 - Resail-i Ahmediyye 56
"Habibim! Ehl-i Kitap, müşrik veya müslüman; Allah'ı sevdiğini iddia eden herkese) de ki: "Eğer siz Allah'ı seviyor olduysanız, bana hakkıyla uyun ki Allah da sizi sevsin (; sizden razı olup sevap versin) ve sizin için günahlarınızı örtsün.
Allah (Kendisini sevenlerin günahlarını çokca bağışlayan bir) Gafur'dur; (Habibine uyarak sevgisini kazananlara da çok acıyan bir) Rahim'dir." (Ali'İmran Suresi:31) 

Yazar: Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hoca
Kitap Seri No: Resail-i Ahmediyye 56- Mevaiz-i Ahmediyye 4
Katagori: Peygamberimizi Sevmenin Alametleri - Siyer - Sohbet
Sayfa Sayısı: 84
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Peygamber "(Habîbim! Ehl-i Kitap, müşrik veya Müslüman; Allâh'ı sevdiğini iddia eden herkese) de ki: "Eğer siz Allâh'ı seviyor olduysanız, bana hakkıyla uyun ki Allâh da sizi sevsin (; sizden râzı olup sevap versin) ve sizin için günahlarınızı örtsün.
Allâh (Kendisini sevenlerin günahlarını çokça bağışlayan bir) Gafûr'dur; (Habîbine uyarak sevgisini kazananlara da çok acıyan bir) Rahîm'dir. ” (Âli'ImrânSûresi:31)
Bu îmandandır. Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem)m sevgisi îmandandır. Hem cuma gecesi onun gecesidir, aman dadanmayın, ferahlanın. O da sizinle ferahlansın. Onunla sevinenlerden o da memnun oluyor (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem).
İnsanlar soğuklarda, yağmur altında, kaç de­rece soğukta bir şarkıcıyı dinlemek için saatlerce ayakta duruyorlar mı, durmuyorlar mı?!
Ee....peki bize ayıp olmaz mı Allâh Rasû- lü’nden (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) bahsedilirken bir saat bir buçuk saat içerisinde hemen ayaklanırsak, kaçmaya kalkarsak, yakalanmaz mıyız? Birileri bizi görmez mi? Allâh ve Rasûlü şâhit olmaz mı? İnsa­na ar olmaz mı, utanmaz mı insan? Çok ayıp..
İnsanlar şarkı türkü peşinde saatlerce soğukta ayakta duruyor, siz burda rahat yerde sıkılırsanız, bu iyiye  olmaz. Bazılarında var bu sıkıntı, Allâh alsın inşâallâh, âmîn. İnsan sıkılır mı ya?
ilimden doyulur mu ya? Ayetten hadisten doyulur mu ya?
Hatta çok kıpırdaşmamak lazım, çok hareket de iyi değil, ordan oraya geçmek, oturmak, kalkmak bunlar huzur bozuyor. Şimdi bugün bakıyorum, kitaplara bakarken, buraya çıkmadan evvel nereye bakıyorum? Kitaplara bakıyorum vakit bulursam, çünkü gazetelere bakıp da gelip burada konuşacak halim yok, onlarda çok yalan var.
Taraf gazetesinin muhâbiri geldi. Adama hür­met ediyoruz, ikram ediyoruz, "Nasılsınız iyi mi­siniz? Bir daha bekleriz falan” diyoruz, adam da bize diyor ki; "Aa...ben sana gelirken kafamda bir şablon vardı, şimdi o şablon dağıldı, sizi çok beğendim.”
Biz de ona diyoruz sen de iyi adamsın falan... Çıkıyor gidiyor ne yazıyor? "Oo, beni şöyle odaya koydular, böyle yaptılar...”
Allâh Allâh.. .Kapı zaten çelikse sen gelecek­sin diye tahtaya mı çevireyim? Evin kapısı zaten çelik, sen gelecen diye tahtaya mı çevireyim?
Bunlar böyle, siyah olursa beyaz yazarlar, be­yaz olsa siyah yazarlar, ben size ne diyorum? Bun­lar ne derse tersine inanın. Bu kadar ayıp bir şey olur mu ya? Benim kimsenin cihazına el koyacak gücüm var mı ya, benim elim zaten hep ağrıyor, tuttum mu bağırıyorum ya, nerden senin cihazına el koyacağım, banane ya, kimseyle uğraşacak ha­limiz mi var?
Efendim, biz teşbih çekiyoruz,  tetik çeken ile bizi bir tutmaya kalkıyorlar, yâ biz teş­bih çekiyoruz, bizim ne işimiz var? Öyle mi değil mi?
Onun için biz gazete dergi işlerini bıraktık ama Arifân dergisi gibi olursa o başka, onda âyet var, hadis var, o güncel habere giriyor mu? Girmez.Bizim işimiz din ilmidir, bu meselede devam edeceğiz inşâallâh, kim burada bizi engellemek isterse, durdurmak isterse Allâh da onu durdurur, Allâh da onu durdurur.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Peygamber s.a.v'in Sevgisinin Alametleri, Cübbeli Ahmet Hoca Peygamber s.a.v'in Sevgisinin Alametleri, Cübbeli Ahmet Hoca, Ahmet Mahmut Ünlü Cübbeli Ahmet Hoca'nın Peygamber Sallallahü Aleyhi ve Sellem'in Sevgisinin Alametleri Kitabı, ve ürünleri satış ve siparişi, lalegül neşriyat yayıncılık, tuana, arifan, siyer, kitapları satın al, oku, konya bayisi temsilcisi,, Cübbeli Ahmet Hoca, Lalegül Dergisi Yayınları resail-i ahmediyye 56
Peygamber s.a.v'in Sevgisinin Alametleri, Cübbeli Ahmet Hoca

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.