Hazreti Peygamber S.a.v Albümü, Muhammed Emin Yıldırım

Hazreti Peygamber S.a.v Albümü, Muhammed Emin Yıldırım

Yayınevi
Barkod
Hz. Peygamber Albümü - SİYER
Vitrin Katagorisi
1.209,60 ₺
Aynı gün kargo
Hazreti Peygamber'in Sallallahu Aleyhi Ve Sellem Albümü - Muhammed Emin Yıldırım
17x24 cm Ebat - Ciltli Sert Kapak - Renkli Resimli- 472 Sayfa
"Bir albüm formatında Efendimiz’i (s.a.s.) anlatmaya çalışmak asla O’nu (s.a.s.) tatlı bir hatıraya dönüştürüp, nostaljik bir esinti kurgusuyla hayatın dışına itme veyahut sadece anılarda yaşayan ve yalnız siyer kitaplarının hayatını naklettiği tarihsel bir şahsiyete indirgeme arzusundan kaynaklanmadı. Aksine Efendimiz’e (s.a.s) bir albüm hazırlamak, Kur’an’ın ifadesi ile "Min enfusiküm/ Sizin içinizden biri” ilahi fermanının gereği olarak, O’nu (s.a.s.)  içimizden biri, bir yakınımız, bir akrabamız, hatta anne ve babamız veya eş ve çocuklarımız kadar kendimize yakın görme ve gösterme emelimizden kaynaklanmıştır.”
"Hazreti Peygamber’in Albümü” isimli kitap altı bölümden oluşmakta:
1. Bölüm: Hz. Peygamber’in Baba ve Dedeleri:
Bu bölümde Hz. Peygamber’in babası Abdullah’tan başlanılarak 21. göbekten dedesi olan Adnan’a kadar tüm dedeleri incelenmiştir.
2. Bölüm: Hz. Peygamber’in Anne ve Nineleri, Anne Yerine Koydukları:
Bu bölümde annesi Amine’den başlayarak 21. göbekte var olan tüm nineleri ele alınmıştır. Ayrıca iki sütannesi, anneannesi ve anne yerine koyduğu Ümmü Eymen ile Fatıma bint Esed de bu bölümde ele alınmıştır.
3. Bölüm: Hz. Peygamber’in Hanımları/Eşleri:
Müminlerin anneleri olan, nübüvvet evinin sultanları sayılan o güzide hanımlar ele alınmıştır. Bu başlık altında pek bilinmeyen Esma validemiz ile birlikte 14 hanım incelenmiştir.
4. Bölüm: Hz. Peygamber’in Çocukları, Damatları, Torunları ve Sütkardeşleri:
Bu bölümde Efendimiz’in (s.a.s.) hem öz çocukları ve torunları, hem de damatları ve sütkardeşleri incelenmiştir. Yine bu bölümde Efendimiz’in (s.a.s.) evlilik yolu ile hanesine giren üvey çocuklarıyla nasıl ilgilendiği gerçekten dikkate değer bir konudur.
5. Bölüm: Hz. Peygamber’in Amca, Hala, Dayı, Teyze ve Bunların Çocukları:
Kitabın en hacimli bölümü bu bölümdür. Bu bölümde tüm amcaları, halaları, dayısı, teyzesi ve bunların çocukları birer birer ele alınmıştır.
6. Bölüm: Hz. Peygamber’in Bir Demet Kutlu Ashabı, Arkadaşları ve Hizmetlileri:
Bu başlık altında Efendimiz’in (s.a.s.) en yakınlarında bulunan bir demet sahabe ele alınmıştır. Başta Hz. Ebû Bekir ve Hz. Ömer olmak üzere, Talha b. Ubeydullah, Abdurrahman b. Avf gibi sahabelerin seçkinleri ele alınmıştır.
Birçok renkli çizim, kroki ve fotoğraftan oluşması hasebiyle görselliği de ağır basan kitap, ciddi bir çalışmanın ürünü… Gerek cildi, gerekse baskısıyla hoş bir görünüme sahip olan çalışma, her okuyucu ve araştırmacı için kütüphanelerde başvuru kitabı olmayı hak eden örnek bir çalışma.
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Muhammed Emin Yıldırım
Katagori: Peygamberimiz hz. Muhammed S.A.V 'in Albümü 
Sayfa Sayısı: 472
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Ciltli Sert Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı - Renkli Resimli
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hazreti Peygamber S.a.v Albümü, Muhammed Emin Yıldırım Hazreti Peygamber S.a.v Albümü, Muhammed Emin Yıldırım, Muhammet Emin Yıldırım, Hazreti Peygamber'in Sallallahu Aleyhi Ve Sellem Albümü Atlası Kitabı, Sİyer Yayınları, Ciltli Sert Kapak - Renkli Resimli- 472 Sayfa''Bir albüm formatında Efendimiz’i (s.a.s.) anlatmaya çalışmak asla O’nu (s.a.s.) tatlı bir hatıraya dönüştürüp, nostaljik bir esinti kurgusuyla hayatın dışına itme veyahut sadece anılarda yaşayan ve yalnız siyer kitaplarının, Elif Kitabevi konya peygamberimizin hayatı kitabı kitapları stış noktası sipariş fiyatı nedir, Siyer Yayınları, Siyer - İslam Tarihi Hz. Peygamber Albümü - SİYER
Hazreti Peygamber S.a.v Albümü, Muhammed Emin Yıldırım

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.