Kuranı Kerim Müdafaası, İhsan Şenocak

Kuranı Kerim Müdafaası, İhsan Şenocak

Barkod
kur'an-ı kerim müdafaası kitabı, hüküm kitap
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Katolisizmi Olmayan İslam'ın Protestanca Okunuşlarına Karşı Kur'an-ı Kerim Müdafaası, İhsan Şenocak
"Kuran Tarihlseldir Diyenler ve Mealcilere, Ehli Sünnet Dışı Fırkalara REDDİYELER CEVAPLAR..." 
 "Kuran-ı Kerim kendinden doğmayan bütün sistemlerle hesaplaştı. İlahi olanı beşeri olanla, beşerin arzularını dikkate alarak uzlaştırmayı reddetti, Hayata müdahil oldu, hükmetti, Sorunsuz bir cemiyet vucuda getirdi. Çirkini kaldırıp güzeli, en güzeli yerleştirdi. bu yüzden O'nun yürürlükte olduğu çağlar insanlık tarihinin en güzel çağlarıydı. Ne kapitalizma'da olduğu gibi zengin adına fakire haksızlık etti, ne de Kominizma'da olduğu gibi devlet adına zenginin malına el koydu. Fert ve cemiyet nizamını adalet  üzerine tesis etti. Çünkü O, her şeyi en doğrusu ile bilen ve buna göre vahyeden Allah Teala'nın kelamıdır.
Emperyalizmanın değer yargılarını reddediyor diye reddediyor diye böyle bir kitabın hükümlerinin tarihsel olduğunu söylemek, Kur'ana değil emperyalizmaya hizmet etmektir. Kur'an-ı Kerim'in emperyalizma ile olan mücadelesinde tarihselciliği tercih etmek, Allah ve Rasul düşmanlarının safında yer almaktır. Kur'an-ı Kerim kendisini etkilemeye çalışan bir bakış açısıyla değil, kendisinden etkilenen bir bakış açısıyla anlaşılabilir. O, Kulların istediği manayı değil yalnız Allah Teala'nın Muradını Verir..."
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: İhsan Şenocak
Editör: Cihad Ayan
Tashih: Abdulhamid Kılıç
Kapak ve Tasarım: Muhammed Fatih Demirtürk
Katagori: Kuranı Kerim Müdafaası ve Ehli Sünnet dışı Fırkalara Cevaplar
Sayfa Sayısı: 328
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Kuranı Kerim Müdafaası, İhsan Şenocak Kuranı Kerim Müdafaası, İhsan Şenocak, Katolisizmi Olmayan İslam'ın Protestanca Okunuşlarına Karşı ''Kur'an-ı Kerim Müdafaası'' İhsan Şenocak'ın reddiyeler ve cevaplar yazdığı bu kitabı hüküm kitap ve buradan satın al, Hüküm Kitap Yayınları, Kuran-ı Kerimler kur'an-ı kerim müdafaası kitabı, hüküm kitap
Kuranı Kerim Müdafaası, İhsan Şenocak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.