İslamın Kızına, İhsan Şenocak

İslamın Kızına, İhsan Şenocak

Barkod
islamın kızına kitabı, hükm kitap yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İslam'ın Kızına, İhsan Şenocak
"Kitaptan Bazı Başlıklar: Tasmalı İngiliz Eşlerden Ayağına Cennet Serilen Annelere Kadın, Kadın ve İslam, İslamda Aile, Örnek İslam Kadınları, Tesettürün Nasıl Olacağı, Dava ve Kadın, Yakup Kadrinin Zaviyesinden Çarşaf, Karma Hayattan Mahrem Hayata, " 
 "Kadın gibi erkeğin onurunu da ancak sen koruyabilirsin. Çünkü iffet ve haya en kamil şeklini sende buldu. Tahammül de sende sabır da, Sen o naif bedeninde insanlığın yükünü omuzladın, Yalnız kaldın, yoruldun, usandın, ama çaresizliğe, Bundan saha ötesine tahammül edemem" diyerek teslim olmadın. Yıkılan açılan savrulan kadınlara inat, iffet yolu ölene kadar gider diyerek İstikamet dersi verdin.
Ne var ki islam'dan uzaklaşma, dünyaya göre yaşama marazı seni de vurdu. Konuşmaktan lisanı usanan, yazmaktan kalemi aşınan ümmet büyüklerinin çağrısını yinelemek istiyorum: "Sen Rabbi'ne yürüyüşüne 81 gün kala, Arafat'ta Ümmetiyle vedalaşan O Peygamber-i ekber'n emanetisin! Sen, Kadın değil annesin!
Uzaklaştığın yolu takip ederek, terk ettiğin Medeniyet'e dön. Hayata uydurulan İslam'dan İslam'a göre tanzim edilen hayata gel. Su Kabarıyor, Fesad yayılıyor. Örtü sadece adıyla kaldı, Çıplaklık altın çağını yaşıyor. Fitne yedi başlı ejderha gibi etrafını sarmış; ya yok olacak ya da İslam'la her çeşit belaya "Paydos! diyeceksin.
"
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: İhsan Şenocak
Editör: Cihad Ayan
Tashih: Abdulhamid Kılıç
Kapak ve Tasarım: Muhammed Fatih Demirtürk
Katagori: islam'da Kadın, Aile, Tesettür, Örnek Kadınlar, Nasihatler
Sayfa Sayısı: 208
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
İslamın Kızına, İhsan Şenocak İslamın Kızına, İhsan Şenocak, Hüküm Kitap yayınları baskısı ihsan şenocak'ın yazdığı ''İslam'ın Kızına Kitabı'' islamda kadın tesettür aile ve örnek kadınlar kızlara nasihatler yer almakta olup ucuz fiyata buradan satın al, Hüküm Kitap Yayınları, Evlilik Aile Pedagoji islamın kızına kitabı, hükm kitap yayınları
İslamın Kızına, İhsan Şenocak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.