Yakıcı Yıldırımlar, Ehli Sünnete Göre Ehli Beytin Faziletleri, Şia'ya Reddiyeler, İbn Hacer El-Heytemi

Yakıcı Yıldırımlar, Ehli Sünnete Göre Ehli Beytin Faziletleri, Şia'ya Reddiyeler, İbn Hacer El-Heytemi

Kategori
Yayınevi
Barkod
Yakıcı Yıldırımlar Bedir Yayınevi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Yakıcı Yıldırımlar - Es-Savâiku'l-Muhrika fi'r-Reddi 'alâ Ehli'l-Bid' ve'z-Zandaka - İbn Hacer El Heytemi
17x24 cm Ebat Büyük Boy - Ciltli Sert Kapak - 592 Sayfa
"Bu kitabı islâm âlimlerinin en büyüklerinden Ahmed İbn Hacer-i Mekkî El Heytemi yazmıştır. Kendisi 974 [m.1566] târihinde Mekkede vefât etmişir. Ehl-i sünnet müslimânlarının gözbebeğidir. Büyük âlim Seyyid Abdülhakîm-i Arvâsî, onu çok över, (İbni Hacer-i Mekkînin sözleri, yazıları, dört mezhebde de, huccetdir, seneddir) buyururdu. Bu kitâbı iki kısmdır. Birincisinde, Ebû Bekr, Ömer, Osmân ve Ali hazretlerinin hak halîfe olduklarını, üstünlüklerini ve Eshâb-ı kirâmın hepsini sevmemiz, saymamız lâzım olduğunu Âyet-i kerîmelerle ve Hadîs-i şerîflerle isbât etmekdedir. Şî’îlerin Eshâb-ı kirâmın çoğunu kötülediklerini, Ehl-i sünnet mezhebindeki müslimânlara bu yüzden saldırdıklarını, bu sebeble bid’at sâhibi olduklarını, sapık ve yanlış yolda bulunduklarını, islâmiyyete çok zarar yapdıklarını yazmakdadır. Kitâbın ikinci kısmı (Tathîr-ül-cenân) ismi ile meşhûr olup, hazret-i Muâviyenin ve Amr İbni Âs hazretlerinin Eshâbın büyüklerinden olduklarını, islâmiyyete yapdıkları hizmetlerini bildirmekde, Eshâb-ı kirâm arasında olan muhârebeler hakkında çok fâideli ve lüzûmlu açıklamalar yapmakdadır.
İTE: www.kitaptakipcileri.com 
 KİTAPTAN:
Eğer alevilik, rafizilik ve şiilik Hazret-i Ali'yi, Hazret-i Hasan'ı, Hazret-i Hüseyin'i, Hazret-i Fatıma annemizi ve bütün Ehl-i Beyt'i ve Al-i Aba'yı (radiyallahu anhüm) sevmekten ibaret ise, bilmiş olunuz ki, biz de böyleyiz ve bu hususlarda beraberiz. 
Eğer alevilik, rafızilik, şiilik Hazret-i Ebubekir'e Ömer'e, Osman'a ve -küçük bir müstesna- Ashab'a, Hazret-i Aişe validemize (radiyallahu anhüm) buğz etmek, iftira etmek ise, iyi bilmiş olunuz ki, biz ehlisünnet ve cemaat müslümanları, bu çirkin işlerden de, bunları işleyenlerden de beriyiz.
İTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Ahmed ibn Hacer El Heytemi
Tercüme Eden: Hasib Seven - Emekli Müftü
Yayınevi: Bedir Yayınevi
Katagori: Ehli Sünnet'e Göre Ehli Beytin Üstünlükleri ve Faziletleri - Şii Mezhebine Reediyeler/Cevaplar
Sayfa Sayısı: 592
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Sert Kapak Ciltli
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yakıcı Yıldırımlar, Ehli Sünnete Göre Ehli Beytin Faziletleri, Şia'ya Reddiyeler, İbn Hacer El-Heytemi Yakıcı Yıldırımlar, Ehli Sünnete Göre Ehli Beytin Faziletleri, Şia'ya Reddiyeler, İbn Hacer El-Heytemi, Yakıcı Yıldırımlar - Es-Savâiku'l-Muhrika fi'r-Reddi 'alâ Ehli'l-Bid' ve'z-Zandaka - İbn Hacer El Heytemi,17x24 cm Ebat Büyük Boy - Ciltli Sert Kapak - 592 Sayfa,''Bu kitabı islâm âlimlerinin en büyüklerinden Ahmed İbn Hacer-i Mekkî El Heytemi yazmıştır,Eğer alevilik, rafizilik ve şiilik Hazret-i Ali'yi, Hazret-i Hasan'ı, Hazret-i Hüseyin'i, Hazret-i Fatıma annemizi ve bütün Ehl-i Beyt'i ve Al-i Aba'yı (radiyallahu anhüm) sevmekten ibaret ise, bilmiş olunuz ki, biz de böyleyiz ve bu hususlarda beraberiz. Tercüme Eden: Hasib Seven - Emekli Müftü,BEDİR yayınevi satış noktası kitaptakipcileri,elif kitabevi konya,ehli sünnet akaidi,itikadı,şii mezhebine cevaplar,şia,şiilere reddiye,, Bedir Yayınevi, Akaid İnanç Yakıcı Yıldırımlar Bedir Yayınevi
Yakıcı Yıldırımlar, Ehli Sünnete Göre Ehli Beytin Faziletleri, Şia'ya Reddiyeler, İbn Hacer El-Heytemi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.