Hz. Haticei Kübra, İlk Müslüman ve İlk Zevce Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı

Hz. Haticei Kübra, İlk Müslüman ve İlk Zevce Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı

Yayınevi
Barkod
Hazreti Hatice Kitabı - ÇELİK
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hz.Hatice-i Kübra r.a - İlk Müslüman ve İlk Zevce - Ehli Beyt - Mustafa Necati Bursalı
"Allah'ın elçilerine karşı husumet cephesi kuran zalimlerin saflarını şeytan tertiplemiştir. Şeytan kumandasında peygamberlere karşı saf tutanlar, her zaman bozguna uğramışlar; nur ve iman karşısında ayakta duramamışlardır... Ecelin temizlik süpürgesi, her zalimin yuvasını bozmuş, her münkiri tahtından kara toprağa indirmiştir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Mustafa Necati Bursalı
Katagori: Hz.Hatice'nin Hayatı
Sayfa Sayısı: 288
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Gerçek şu ki, Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.) Efendimizin hanımlarının arasında en üstün dereceyi almak bahtiyarlığına erişen Hazret-i Hatice (r.anha) validemizdir. Çünkü ilk zevceleridir. Zât-ı Nebevîlerine altı çocuk hediye etmiştir. Nesl-i Pâk-i Nebî ve O’nun  dünyaya getirdiği kızdan, Hazret-i Fâtıma (r.anha) validemizden devam etmiştir.
Bu kitap, İslâm’ın ilk annesinin hayatından inciler sunmaktadır. O anne ki, İslâm kadınına en büyük bir örnektir. Hem öyle bir devirde ve zamanda yetişmiştir ki, o gün, dünya ateşler içinde yanıyordu. Çöl, susuz tencere, gözler kan sızan bir pencere idi. Dünyanın karar dereleri müşriklerle dolmuştu, günâh ve ahlâksızlık moda olmuştu. Kanlı ayaklar başlarda geziyor, mâsumlar inim inim inliyordu.
Hz. Âdem ve Havvâ ile başlayan aile ocağı, kemalini Cenab-ı Muhammed ve Cenab-ı Hatice’de buldu. Hatice’nin Cennet’ten gül toplayan eli, efendisine bir ömür boyu sevgi ve sadakat buketleri sundu.
İlk zevce ve ilk Müslümanın akıllara hayret verecek, dudakları ısırtacak hayatını okurken düşüneceksiniz… Düşündükçe ürpereceksiniz. Gönlünüze nice gaybi inciler dolacak ve nice zaman da gözleriniz yaşaracak…
Bir göz ki yaşarmayı bilmez, onun taştan ne farkı olur ki? Bir gönül ki, aşk ve imanla bir alev gibi çırpınmaz, onun kan gölünden öteye nesi vardır ki?SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hz. Haticei Kübra, İlk Müslüman ve İlk Zevce Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı Hz. Haticei Kübra, İlk Müslüman ve İlk Zevce Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı, hz.hatice hayatı,kitabı,hazreti hatice hayatı,mustafa necati bursalı,hz hatice vikipedi, hz hatice hayatı, hz haticenin kısaca hayatı, hz hatice kimdir, Çelik Yayınevi, Siyer - İslam Tarihi Hazreti Hatice Kitabı - ÇELİK
Hz. Haticei Kübra, İlk Müslüman ve İlk Zevce Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.