Hz Amine Şanlı İnci ve Anneler Sultanı Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı

Hz Amine Şanlı İnci ve Anneler Sultanı Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı

Yayınevi
Barkod
hazreti amine hayatı kitabı - ÇELİK
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hz. Amine - Şanlı İnci ve Anneler Sultanı - Ehli Beyt - Mustafa Necati Bursalı
"..Doğum ânında gök yüzünün yeşil kanatlı melekleriyle cennetin güzel hûrileri pervâneler gibi etrafında dönüp durmuşlardı. Gökler ülkesinin takvâ askerleri olan nur yüzlü melekler onu tebrik etmede yarış hâlindeydiler.
Onun gözlerinden perdeler kaldırılmış, nice gayb âleminin sırları kendisine apaçık gösterilmişti..
O, kuru kirpiklerinden ümit olup dökülen şebnem damlası gibi duru ve pâktı..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Mustafa Necati Bursalı
Katagori: Hz.Amine'nin Hayatı
Sayfa Sayısı: 232
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Mustafa Necati Bursalı, Kainatın Efendisi’nin Mübarek Annesi Kadınların Seçilmişi Hz. Âmine’nin hayatına anlatırken büyüleyici bir dil kullanarak akıcı üslubuyla bizi o kutlu günlerin iklimine götürüyor.
Hz. Âmine’nin hayatını öğrenirken kutlu secere ve Alemin Fahrinin doğumuna kadarki süreci de takip ediyoruz.
"…Hazret-i Âmine Kâinatın Efensinin doğumu ânında kendisini bürüyen nûr hâlesi içinde Şam beldesini gördü. Gözünden perdeler kalktı, meleklerin etrafında nasıl döndüklerine şahid oldu.
Gönlü yaprak yaprak açıldı. İki cihanın saâdet güneşi evlâdına tatlı nazarlara baktı. Kâinatın Nûru ve Allah’ın Resulü yine Cennet tebessümleri yağdırıyorlardı. Harikulâdelikler yine devam ediyordu. Şifa Hatun da oradaydı. Onun da gözlerinden perdeler kalktı. Bizzat kendisi şöyle anlatır:
 Allah’ın Resulü doğdukları zaman ben oradaydım. Kulağıma bir ses geldi:
 Allah’ın rahmeti onun üzerine olsun!...
Baktım ki, doğudan batıya dek her yer baştan başa nurla kaplı. Hatta Rum illerinin saraylarını gördüm. Sonra bu halden silkinip Kâinatın Yaradılış Sebebi olan yavruyu emzirdim. Üzerime öyle müthiş bir hal daha geldi ki, titremeye başladım. Gözlerim karardı. Yavrucağı göremez oldu…”SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hz Amine Şanlı İnci ve Anneler Sultanı Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı Hz Amine Şanlı İnci ve Anneler Sultanı Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı, Ehli Beyt Şanlı İnci ve Anneler Sultanı - Hz.Amine - Mustafa Necati Bursalı,çelik yayınevi,hz ,amine hayatı, hz amine vikipedi, hz amine annemiz, hz amine kimdir, hz amine kabri, hz amine nerede vefat etti, hz amine hayati,hz amine hayatı, hz amine vikipedi, hz amine annemiz, hz amine kimdir, hz amine kabri, hz amine nerede vefat etti, hz amine hayati,efendim mustafa necati bursali, mustafa necati bursali kitapları, mustafa necati bursali şiir, mustafa necati bursalı şiirleri, efendim mustafa necati bursalı, mustafa necati bursalı kimdir, sultanım mustafa necati bursalı, mustafa necati bursalı efendim,mustafa necati bursalı rüya tabirleri, mustafa necati bursalı hz. ömer, mustafa necati bursalı efendim, mustafa necati sepetçioğlu,, Çelik Yayınevi, Siyer - İslam Tarihi hazreti amine hayatı kitabı - ÇELİK
Hz Amine Şanlı İnci ve Anneler Sultanı Ehli Beyt, Mustafa Necati Bursalı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.