Hz. Osman Haya ve Edep İncisi Mustafa Necati Bursalı

Hz. Osman Haya ve Edep İncisi Mustafa Necati Bursalı

Yayınevi
Barkod
Hazreti Osman Hayatı Kitabı - ÇELİK
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hayâ ve Edep İncisi - Hz. Osman r.a - Mustafa Necati Bursalı
"Allah'ın Resûlü dediler ki:
"Kardeşim Osman'ı kucakladım. Kimin bir kardeşi varsa, onu kucaklasın"
Ve yine dediler ki:
"-Gökte Melekler bile Osman'ın hayâsına bakar da utanırlar!"
Hilm, hayâ, edep, yumuşaklık ve ahlâk âbidesi. 
Gönülleri tutuşturacak, gözleri ağlatacak, kalbleri rikkate getirecek bir kitap...
Yayınevimiz böyle bir eseri sunmanın bahtiyarlığı içindedir.
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Mustafa Necati Bursalı
Katagori: Hz. Osman r.a. Hayatı
Sayfa Sayısı: 280
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Kitapla ilgili takdim:
"Evet kocaman bir kitap için belki iki söz yazmak mümkündür amma, Hazret-i Osman’ı (Radıyallahu Anh) bir söze veya bir kitaba sığıştırmak zannedildiği kadar mümkün değildir.
Mümkün değildir deyip bırakmak üstün insanların hayatına perde çekip onları kimseye göstermemek mânasına geleceğinden, Muhterem M. Necati Bursalı hocamı bu çalışmalarından dolayı takdir eder ve bu kitabın bana olduğu kadar herkese faydalı olacağını belirtmek isterim.

Kimlerin hayatı okunmuyor ki?
Bir gün kitapçı vitrinlerini dolaşınız. "Bu adamların hayatını ne diye yazmışlar?” diyeceksiniz. Sonra düşüneceksiniz:
"Yazıldı diyelim, neden ve niçin okuyorlar?”
Bu soruların cevabını bulsak bile, anlayamayacağız, biraz daha kafamızı zorlarsak: "Kötünün reklâmını yapan kötüler bunlar!” demekten kendimizi alamayacağız.
Böylelerini kendileriyle baş başa bırakıp; biz, İslâmiyeti anlamış ve yaşamış olanlardan Hazret-i Osman (Radıyallahu Anh)’ın hayatını okuyup, üstün insan, iyi bir Müslüman olmasının sırlarını bulmaya, bulmuş isek, onları daha iyi anlamaya çalışalım.
Uzun lafın kısası: Peygamber Efendimiz, cahiliyet devri insanlarını ele aldı, onları en iyi, en ilmi ve en medenî duruma getirdi. Bugünün Müslümanları aynı şeyi yapmakla vazifeli değil mi?
Peygamber güneşinden bir yıldız: Hazret-i Osman!.. İster güneşe koş, gece gündüz yap; istersen bu kutup yıldızına bak, istikametini tayin et!..
*Hekimoğlu İsmail
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hz. Osman Haya ve Edep İncisi Mustafa Necati Bursalı Hz. Osman Haya ve Edep İncisi Mustafa Necati Bursalı, Hayâ ve Edep İncisi - Hz. Osman r.a - Mustafa Necati Bursalı,kitap,çelik yayınevi,hz osman hayatı, hz osman ölümü, hz osman sözleri, hz osman kimdir, hz osman ilahisi, hz osman filmi, hz osman dönemi, hz osman kim öldürdü,mustafa necati bursalı hz. ömer, mustafa necati bursalı hz hatice, mustafa necati bursalı kitapları, mustafa necati bursalı kimdir, mustafa necati bursalı şiirleri, mustafa necati bursalı rüya tabirleri, mustafa necati bursalı efendim,, mustafa necati bursalı hayatı,mustafa necati bursali kitapları mustafa necati bursalı bursali, mustafa necati bursalı kitabı, mustafa necati bursalı kimdir, mustafa necati bursalı şiirleri, mustafa necati bursalı rüya tabirleri, mustafa necati bursalı hz. ömer, mustafa necati bursalı efendim,, Çelik Yayınevi, Siyer - İslam Tarihi Hazreti Osman Hayatı Kitabı - ÇELİK
Hz. Osman Haya ve Edep İncisi Mustafa Necati Bursalı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.