İnsanın Aldanışı, İmam Gazali

İnsanın Aldanışı, İmam Gazali

Kategori
Yayınevi
Barkod
insanın aldanışı kitabı, nefes yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İnsanın Aldanışı, İmam Gazali
"Şeytana insanları yoldan çıkarma izni verilmişken dünyanın bir aldanış yurdu olmaması mümkün mü? Onun işi; Müslümanı, âlimi, kâfiri, itaatkârı, âsiyi, câhili aldatmak değil mi? Bu yüzden aldanma da aldananlar da türlü türlüdür.
İmam Gazzâlî’nin kaleme aldığı İnsanın Aldanışı isimli bu eser ise aldanışa düşmüş kimseler için yazılmış bir manifesto gibidir. Gazzâlî, aldanan kişilerden bahsederek aldanma sebeplerine değinir, hangi toplumların aldanmakta olduğunu açıklar ve aldanma tehlikesinden korunmamız için hastalığı teşhis edip tedavisinden bahseder.
Doç. Dr. Osman Nuri Küçük’ün takriz ve takdimi; eserin İslâm düşünce geleneğindeki yerini, aldanışın değişmeyen ve ibret alınmayan tarih ve örneklerini gözler önüne serer. Kısa ve anlaşılır açıklamalardan oluşan eser ise aldanışa düşmeyelim diye adeta elimizden tutup bizi aldanıştan uzaklaştırır.
 
Yazar: İmam Gazali
Çeviren: Mehmet Akıncı
Takriz ve Takdim: Osman Nuri Küçük
Katagori: Tasavvuf
Sayfa Sayısı: 112
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
İnsanın Aldanışı, İmam Gazali İnsanın Aldanışı, İmam Gazali, İnsanın Aldanışı, İmam Gazali hazretleri'nin yazdığı aldananlar ve günahları temizleyen ameller ibadetler tasavvuf klasikleri nefes yayınları konya satın al, Nefes Yayınları, Tasavvuf insanın aldanışı kitabı, nefes yayınları
İnsanın Aldanışı, İmam Gazali

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.