Tefekkür, Düşünmenin Fazileti, İmam-ı Gazali

Tefekkür, Düşünmenin Fazileti, İmam-ı Gazali

Kategori
Yayınevi
Barkod
Tefekkür Kitabı - İmamı Gazali
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Tefekkür - Düşünmenin Fazileti - İmam-ı Gazali
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: İmam-ı Gazali
Tercüme: Harun Ünal
Kapak Tasarımı: Yunus Karaaslan
Katagori: Tefekkür - Düşünmenin Fazileti
Sayfa Sayısı: 168
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
"Bir anlık/saatlik tefekkür, doğrusu bir yıllık nafile ibadetten üstündür.”(Hadis-i Şerif) Kaldı ki Yüce Rabbimizin Kitabında; tefekkür, düşünme, ibret alma, dikkatli ve titiz olarak incelemeyle ilgili olarak çok teşviklerde bulunulmuş ve buna ilişkin hükümler yer almıştır.

Yüce Allah şöyle buyurmuştur: "Onlar ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın.”(Al-i İmran, 3/191.)

Rasulullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu: "Allah’ın yarattığı varlıklar hakkında düşünün/ tefekküre dalın. Ancak Allah’ın zatı hakkında tefekküre dalmayın/düşünmeyin. Çünkü siz gerçekten gereğince Allah’ı takdir edemezsiniz.”
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu kitabımızda; tefekkürün önemini, değer ve faziletini gerek ayetler ve gerekse hadislerle açıklamaya gayret göstereceğiz.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tefekkür, Düşünmenin Fazileti, İmam-ı Gazali Tefekkür, Düşünmenin Fazileti, İmam-ı Gazali, Tefekkür - Düşünmenin Fazileti - İmam-ı Gazali,Çelik yayınevi, Kitapları, Konya,tefekkür ne demek tefekkür nedir, tefekkür nasıl yapılır, tefekkür dergisi,tevekkül nedir, tefekkür anlamı, tefekkür nedir vikipedi, tefekkür nasıl yapılır, tefekkür nedir nasıl yapılır, tefekkür anlamı nedir, tefekkür nedir kısaca, tezekkür nedir,,imam gazali eserleri pdf, imam gazali kalplerin keşfi, imam gazali sözleri, imam gazali ölüm ve ötesi, imam gazali eserleri indir, imam gazali kimdir,, imam gazali kimyayı saadet, ihya u ulumiddinimam gazali kitapları pdf, imam gazali eserleri indir, imam gazali kalplerin keşfi, imam gazali sözleri, imam gazali kimyayı saadet, imam gazali ölüm ve ötesi, imam gazali kimdir, imam gazali ihyau ulumiddin,, Çelik Yayınevi, Sohbet Vaaz Tefekkür Kitabı - İmamı Gazali
Tefekkür, Düşünmenin Fazileti, İmam-ı Gazali

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.