Hüküm Dergisi MART 2017 Sayısı, NAMAZ Fikirde Kıvam Harekette Kıyamdır

Hüküm Dergisi MART 2017 Sayısı, NAMAZ Fikirde Kıvam Harekette Kıyamdır

Barkod
yıl 5, 51 sayı, hüküm ilim fikir hareket dergisi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hüküm Dergisi MART 2017 Sayısı, 51. Sayı
Aylık ilim, fikir, ve hareket dergisi
"Hüküm Dergisi İhsan Şenocak Hocaefendi ve İFAM Medresesi Yönetiminde çıkmaktadır...
Dergi Başlığı "NAMAZ Fikirde Kıvam Harekette Kıyamdır" İhsan Şenocak
-ÇEÇEN Ahmedov: Ninem Derdi ki, "Osmanlı Gelecek Sizi Kurtaracak!
-Osman Turan: Unutulmaya Terkedilmiş Bir İslam Mütefekkiri
-Hintli Bir Hakimin Ufkunda: Nasıl Alim Oldular?
-Senli Benli Kızlı Erkekli Bir Hayata Dair - İHSAN ŞENOCAK
-Gazneli Mahmut İle Selahaddin Eyyubi Gergefinde Kerramiler - Mustafa Özcan
-1923 Ankarasında Vicdanları Donduran Bir Katl: Ali Şükrübey Cinayeti - Yahya Düzenli
"Kütüphane raflarında azametiyle duran muhalled eserlere asaletiyle imza koymuş olan ulemamızın rahle-i tedrisinden kalan vakitte İFAM’ın gece yarılarına kadar ışıkları sönmeyen odalarında hazırladığımız yeni bir sayı ile tekrar sizlerle beraberiz. Bidayetteki tazeliğini muhafaza eden heyecanımızla Anadolu’ya konuşmaya devam ederken siz değerli okurlarımızın tebrikleri ve dualarıyla memnun oluyor ve sizlerden aldığımız bu destekle de gayretimizi katlıyoruz.

Hüküm dergisi yeni sayısı akideden ibadete, siyasetten tarihe,  farklı mevzulardaki yazıları ile ellerinizde. Bu sayıda İhsan Şenocak Hocamız  "Senli-Benli, Kızlı-Erkekli Bir Hayata Dair” adlı makalesinde İslâm’ın kızının nasıl olması gerektiğini açıklıyor. Halit İstanbullu "Namaz, fikirde kıvam, harekette kıyam” başlıklı yazısında bize namazın ruhuna nasıl nüfuz edeceğimizi anlatıyor. Ocak ayında İFAM’da dersler veren Hindistanlı Allâme Takî Osmânî hocamızın hayatına dâir Ahmet Buharalı’nın ders notlarından derleyerek kaleme aldığı yazının ikinci bölümünü okuyacaksınız. Bir Allâme nasıl yetişir, hayatı nasıl yaşar? gibi soruların cevaplarını bu yazıda bulacaksınız. Mustafa Özcan, İslam dünyasının en temel sorunlarından birisi olan Haricilik fitnesi ile onun türevlerini ele aldığı yazısında sizlere önemli bilgiler aktaracak. Yahya Düzenli’nin satırlarında muazzez İslâm Şehidi Ali Şükrü Bey’in müdafaalarla dolu hayatını bulacaksınız. Nureddin Yıldız hoca yazısında bizlere sorumluluklarımızdan bahsederken Selim Seyhan hocamız ise İslâmi bir yuvanın nasıl kurulup, nasıl himaye edileceğini anlatacak.

Soluksuz okuyacağınız bununla birlikte ziyadesiyle istifade edeceğiniz bir sayı oması niyazı ve Nisan sayısında yeniden görüşmek ümidiyle…

Allah’a emanet olunuz

-Yazar kadrosunda İhsan Şenocak, Nureddin Yıldız, Adem Özköse, Mustafa Özcan, Yahya Düzenli gibi usta isimleri barındıran Hüküm Dergisi "Âlem-i İslam, mîsak-ı millimizdir. Dolayısıyla her karışının muhafazası bu mîsakın gereğidir.” diyen Hüküm, fikri muhtevayı muhafaza eden yazılarını, okuruna yaptığı, "Haydi toparlanın bizim olan dünyaya dönüyoruz.” türünden uzun soluklu hareket çağrılarıyla meydan yerine taşımaya devam ediyor.
İdeolojilerin sorun ürettiği, sistemlerin sarsıldığı, İslam’a hizmet vasıtalarının gaye haline getirildiği, farklı zarflar içerisinde onun bunun yorumunun İslam olarak arz edildiği bir zamanda HÜKÜM, "sadece İslam”, "yeniden İslam” diyen, diğer yazılarıyla okunması ve yaşanması gereken bir dergi. Yazar kadrosunun önemli bir bölümünü, ilim, fikir ve dava mektebi olarak temayüz eden "İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi”‘nin (İFAM) genç ilim yolcularının oluşturduğu Hüküm, unuttuklarımızı hatırlatan bir nezir-i uryan.
-ihsan şenocak hocaefendi, ifam ilahiyat medrese öğrencileri kitapları, hüküm dergisi, ehl-i sünnet akaidi kitapları, tefsir hadis fıkıh arapça dilbilgisi kitapları satış ve siparişini kitaptakipcileri sitemiz ve elif kitabevi konya adresinden yapabilirsiniz...
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Hüküm Dergisi MART 2017 Sayısı, NAMAZ Fikirde Kıvam Harekette Kıyamdır Hüküm Dergisi MART 2017 Sayısı, NAMAZ Fikirde Kıvam Harekette Kıyamdır, Hüküm Dergisi MART 2017 Sayısı, 51 'NAMAZ Fikirde Kıvam Harekette Kıyamdır'ihsan şenocak hoca çeçen ahmedov cihad ifam medrese konya incele satın al, Hüküm Kitap Yayınları, Hüküm Dergisi Sayıları yıl 5, 51 sayı, hüküm ilim fikir hareket dergisi
Hüküm Dergisi MART 2017 Sayısı, NAMAZ Fikirde Kıvam Harekette Kıyamdır

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.