Hüküm Dergisi TEMMUZ 2016 Sayısı

Hüküm Dergisi TEMMUZ 2016 Sayısı

Barkod
yıl 4, 43 sayı- ilim fikir hareket dergisi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hüküm Dergisi TEMMUZ 2016 Sayısı
Aylık ilim, fikir, ve hareket dergisi
"Hüküm Dergisi İhsan Şenocak Hocaefendi ve İFAM Medresesi Yönetiminde çıkmaktadır...
Dergi Başlığı "İLLA Kudüs, İlla Kudüs, YA KUDDÜS" İhsan Şenocak
-Zaman; akıp giden sermayemiz. Yaz sıcağında sermayesi eriyen buz satıcısı misali. Nefes nefese geçen hayatın sertacı Ramazan da gelip geçti. Hakiki sarraf bu ayda "dem bu demdir” diyerek ahireti için çalıştı. Etrafını kuşatan onca engele rağmen nefsinin sesini dinlemedi, "Diz çök ey zorlu nefis!” dedi.

Nice bayramlar gibi bu yılda Müslümanlar boynu bükük, gözü yaşlı bir şekilde yeni bir bayramı daha istikbal ediyor. Şam ağlıyor, Mısır ağlıyor, Doğu Türkistan, Arakan ağlıyor. Âlem-i İslam şehitlerinin tabutlarını taşırken Batı ise meşin topun peşinde yuvarlanıp duruyor. His yok, acı yok, merhamet yok. Kilisenin aldattığı yığınla insan Ruhu bedeninden sıyrılmış ceset misali yok oluşa doğru son sürat koşuyor. Herkesin menfaati için bir yanından deldiği "Batı’nın gemisi” batmaya mahkûm. İnsanlık ihya ve inşa edici, kıyamete kadar batmayacak İslam’a muhtaç.

Hüküm, ilk sayısından itibaren Âlem-i İslam’ın yürek atışlarını sayfalarına taşımaya devam ediyor. Ümmet olarak düştüğümüz anafordan nasıl kurtulacağımızı, nerede nasıl durmamız gerektiğini gösteren, ufuk açıcı, dava ve hareket yazılarıyla her ay siz değerli okurlarıyla buluşuyor. Asırlardır bütün ihtişamıyla insanlığa saadeti takdim eden İslam’ın o muazzez ve pâk yolunu kirletmeye çalışan, su köpüğü hükmündeki dâhili ve harici hasımlara karşı hakikati müdafaa şuurunda olan Hüküm elinizdeki 43. sayısında yine önemli mevzuları işliyor.
***
Bu ay ki sayımızda İhsan ŞENOCAK Hz. Aişe dosyasını açıyor. Doğu’nun ve Batı’nın sürekli hedef aldığı müminlerin annesinin neden sürekli saldırıya maruz kaldığının ve onun İslam’ın Kızlarına olan muhteşem örnekliğinin işlendiği bu dosya da Hz. Aişe’yi okuyacaksınız. Halit İSTANBULLU; "Yeniden ve Yenilmeyen Bir İradeyle Bismillah” başlıklı yazısında İslam adına hizmet yürütmenin en müsait zamanında kaybolan heyecanı ele alıyor. Mustafa ÖZCAN, "Tarihi Rota Oluşturuldu ve Görev Taayyun Etti” başlıklı yazısında ümmetin yeniden dirilebilmesi için topyekûn ilmi, siyasi ve askeri olarak mücadele ve mücahede etmesi gerektiğini vurguluyor. Nureddin YILDIZ, "Gençlik Testi” başlıklı yazısında asıl gençliğin yaşla değil karakterle olacağını ifade ederken İslam’la dirilen kalplerin genç kalacağını taşıyor satırlarına. Yazar kadromuza yeni katılan Tarihçi Mustafa Alican’dan Tarih’in ne işe yaradığını, Selim Seyhan’dan Kudüs’ü, Kıyamoğlu’ndan "Cahiliye Düzeni”ni ve Adem Özköse’nin biyografi yazısıyla soluksuz okuyacağınız yeni bir sayı ile daha karşınızdayız. Gelecek ay tekrar görüşmek ümidiyle. 
-ihsan şenocak hocaefendi, ifam ilahiyat medrese öğrencileri kitapları, hüküm dergisi, ehl-i sünnet akaidi kitapları, tefsir hadis fıkıh arapça dilbilgisi kitapları satış ve siparişini kitaptakipcileri sitemiz ve elif kitabevi konya adresinden yapabilirsiniz...
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hüküm Dergisi TEMMUZ 2016 Sayısı Hüküm Dergisi TEMMUZ 2016 Sayısı, hüküm dergisi temmuz 2016 ayı yeni sayısı çıkmış olup ihsan şenocak hoca makaleleri nureddin yıldız yazısı ''illa kudüs ya kuddüs başlık' satın al siparis ver, Hüküm Kitap Yayınları, Hüküm Dergisi Sayıları yıl 4, 43 sayı- ilim fikir hareket dergisi
Hüküm Dergisi TEMMUZ 2016 Sayısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.