Çocuğunuza Kuran Okumayı Sevdirme Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Çocuğunuza Kuran Okumayı Sevdirme Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Yayınevi
Barkod
çoçuklara kuran okumayı sevdirme
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Anne Babalar İçin Çoçuğunuza Kur'an Okumayı Sevdirme Yolları (52 Öneri) - Dr. Ayşe Dolmacı
"Lütfen Çocuğunuz 7 Yaşına Gelmeden Önce Okuyun!"
"Dini vecibelerini mümkün mertebe yerine getirmeye çalışan ebeveynler, bu konuda çocuklarını da eğitmek, onlara Allah’a karşı sorumluluklarımızı yerine getirme alışkanlığı kazandırmak isterler. "Aile İçi Din Eğitimi Serisi”, onlara bu konuda yardımcı olmayı hedeflemektedir.
Kur’an okumayı öğrenme, ebeveynlerin gayreti ile gerçekleştirilecek bir eğitimdir. Çocuklarımızı bu konuda motive etmeli, cesaretlendirmeli, gereken yardımı onlara sunmalıyız. Bu işi bir angarya olarak görmelerini engelleyebilmek için, konunun önemini onlara güzelce anlatabilmeliyiz. Kur’an okumayı öğrenme aşamasında başarılı olabilmek için, çocuğumuzun yaşı henüz küçük iken kolları sıvamalıyız. Bu dönemlerde gösterilecek küçük gayretlerin sonuçlarının çok büyük ve değerli olacağını unutmamalıyız.

Eserin birinci bölümünde çocuklara Kur’an okumayı öğretme konusunda neler yapabileceğimizi ele almaya çalıştım. İkinci bölümde Kur’an-ı Kerim hakkında bilgi vererek, çocuklarımızın ilgisini kutsal kitabımız üzerine yöneltmeyi hedefledim. Üçüncü bölümde konu ile ilgili bazı hadisler yer almaktadır"
 
Yazar: Dr. Ayşe Dolmacı
Yayına Hazırlayan: Hüseyin Kader
Kapak Tasarım: Halil Yılmaz
Katagori: Çoçuklara Kuran-ı Kerimi Sevdirme Yolları
Sayfa Sayısı: 142
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çocuğunuza Kuran Okumayı Sevdirme Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı Çocuğunuza Kuran Okumayı Sevdirme Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı, Ensar Neşriyat yayınları, dini çoçuk eğitimi,Dr. Ayşe Dolmacı, Anne Babalar İçin Çoçuğunuza Kur'an Okumayı Sevdirme Yolları Kitabı, ,52 Öneri,''Lütfen Çocuğunuz 7 Yaşına Gelmeden Önce Okuyun!'', Ensar Neşriyat, Evlilik Aile Pedagoji çoçuklara kuran okumayı sevdirme
Çocuğunuza Kuran Okumayı Sevdirme Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.