Çoçuğunuzu Namaz Kılmaya Alıştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Çoçuğunuzu Namaz Kılmaya Alıştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Yayınevi
Barkod
çoçuklara namaz eğitimi - ensar
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Anne Babalar İçin Çocuğunuzu Namaz Kılmaya Alıştırma Yolları (52 Öneri) - Dr. Ayşe Dolmacı
"Lütfen Çocuğunuz 7 Yaşına Gelmeden Önce Okuyun!"
"Dini vecibelerini mümkün mertebe yerine getirmeye çalışan ebeveynler, bu konuda çocuklarını da eğitmek, onlara Allah’a karşı sorumluluklarımızı yerine getirme alışkanlığı kazandırmak isterler. "Aile İçi Din Eğitimi Serisi”, onlara bu konuda yardımcı olabilmeyi hedeflemektedir.

Çocuğu namaza alıştırmak, ona din eğitimi vermenin bir parçasıdır. Çocuğa namaz alışkanlığı kazandırmak aynı zamanda bu eğitimin en önemli basamağını teşkil eder. Namaz alışkanlığını
çocuğumuza kazandırmak için, 7 ile 10 yaş aralığı üzerinde yoğunlaşmalıyız. Onlara Allah’a ibadet etmeyi sevdirmeli, karşılaştığımız her türlü zorlukta O’na yönelmeyi öğretmeliyiz. Bunun için de çocukların, anne babalarının her söylediğini yerine getirme isteği duydukları zaman dilimini bir ganimet olarak görmeli, bu altın yaşlarda din eğitimi verme fırsatını kaçırmamaya çalışmalıyız.

Eserin birinci bölümünde, din eğitimi sırasında ebeveynlerin özellikle dikkat etmesi gereken genel prensipleri ele aldım. İkinci bölümde çocukluğun ilk yıllarından başlayıp yedi yaşına kadar devam eden "küçük çocukluk” evresini konu edindim ve bu dönemi ilgilendiren önerileri burada toplamaya çalıştım. Üçüncü bölüm yedi yaş ile ergenlik arası dönemin ele alındığı bölümdür. Dördüncü bölümde, ergenlik sonrasında namaz konusunda konuşulabilecek konulara "genel bakış” başlığı altında yer verdim. Beşinci bölüm konu ile ilgili bazı hadislere ayrılmıştır."
 
Yazar: Dr. Ayşe Dolmacı
Yayına Hazırlayan: Hüseyin Kader
Kapak Tasarım: Halil Yılmaz
Katagori: Çocuklara Namaz Kılmayı Sevdirme Yolları
Sayfa Sayısı: 136
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çoçuğunuzu Namaz Kılmaya Alıştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı Çoçuğunuzu Namaz Kılmaya Alıştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı, Ensar neşriyat yayınları, Dr. Ayşe Dolmacı, Anne Babalar İçin Çocuğunuzu Namaz Kılmaya Alıştırma Yolları (52 Öneri) Namaz Kılmayanlar için sevdirme için tavsiyeler,küçük büyük çoçuklar için kitap satış ve siparişi, Ensar Neşriyat, Evlilik Aile Pedagoji çoçuklara namaz eğitimi - ensar
Çoçuğunuzu Namaz Kılmaya Alıştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.