Çocuğunuza Oruç Tutmayı Kolaylaştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Çocuğunuza Oruç Tutmayı Kolaylaştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Yayınevi
Barkod
ensar yayınları çoçuk ve oruç
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Anne Babalar İçin Çocuğunuza Oruç tutmayı Kolaylaştırma Yolları 52 Öneri - Dr. Ayşe Dolmacı
"Lütfen, Çocuğunuz 7 yaşına gelmeden önce okuyun!"
"Dini vecibelerini mümkün mertebe yerine getirmeye çalışan ebeveynler, bu konuda çocuklarını da eğitmek, onlara Allah’a karşı sorumluluklarımızı yerine getirme alışkanlığı kazandırmak isterler. "Aile İçi Din Eğitimi Serisi”, onlara bu konuda yardımcı olabilmeyi hedeflemektedir.

Oruç ibadetini çocuklarımıza kolaylaştırmayı hedefleyerek, onların kişiliklerinin düzgün bir şekilde oluşturulmasına büyük katkıda bulunmuş oluruz. Çocuklar bu ibadet sayesinde doğruyu söyleyen, dürüst bir fert olmayı daha çok benimserler, bunu içselleştirirler. İradeleri güçlenir, zorluklar karşısında dirençli olurlar. Başkalarının hallerinden anlama melekeleri gelişir. Allah’a yakın olmanın hazzını deneyimlemiş olurlar. Şükretmeyi öğrenirler. Nimetin kıymetini bilirler. Sağlık kazanırlar. Çocuklarımıza oruç tutmayı kolaylaştırmanın yolu, öncelikle onlara güzel örnekler sunmaktan geçer. Daha sonra onları oruca teşvik etmeli, bu konudaki gayretlerinden dolayı onları takdir etmeli, oruç tutmak hakkında onlara bazı bilgiler vererek konunun önemini iyice vurgulamalıyız.

Eserin birinci bölümünde, din eğitimi sırasında ebeveynlerin özellikle dikkat etmesi gereken genel prensipleri ele aldım. İkinci bölümde yemek yemenin sağlığımıza olan etkilerini incelemeye çalıştım. Oruç tutmak, yemek yemek veya yememekle yakından alakalı bir konu olduğu için, meseleye önce buradan başlamak istedim. Bu arada çocuklarımıza sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak ve sağlığın önemini vurgulamak hususları üzerinde durdum. Üçüncü bölümde oruç uygulamasına atılabilecek ilk adımların neler olabileceğini göstermeye çalıştım. Dördüncü bölüm, orucun önemi hususuna ve oruç tutmayı kolaylaştıran uygulamalara ayrılmıştır. Beşinci bölümde konu ile ilgili bazı hadisler bulunmaktadır.

Yazar: Dr. Ayşe Dolmacı
Yayına Hazırlayan: Hüseyin Kader
Kapak Tasarım: Halil Yılmaz
Katagori: Çoçuklara Oruç Tutmayı Alıştırma Yolları
Sayfa Sayısı: 184
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çocuğunuza Oruç Tutmayı Kolaylaştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı Çocuğunuza Oruç Tutmayı Kolaylaştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı, Ensar neşriyat yayınları Dr. Ayşe Dolmacı Anne Babalar İçin Çocuğunuza Oruç tutmayı Kolaylaştırma Yolları 52 Öneri ''Lütfen, Çocuğunuz 7 yaşına gelmeden önce okuyun!'' oruç tutmaya hangi yaşta başlamalı gibi konular bu kitapta satın al sipariş ver, Ensar Neşriyat, Evlilik Aile Pedagoji ensar yayınları çoçuk ve oruç
Çocuğunuza Oruç Tutmayı Kolaylaştırma Yolları - Anne Babalar İçin 52 Öneri, Dr. Ayşe Dolmacı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.