Hayat Evde Başlar, Çocuğu Nasıl Yetiştirmeliyiz? Pedagog Gözde Erdoğan

Hayat Evde Başlar, Çocuğu Nasıl Yetiştirmeliyiz? Pedagog Gözde Erdoğan

Barkod
gözde erdoğan hayat evde başlar kitabı, yakamoz
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hayat Evde Başlar - Pedagog Gözde Erdoğan
"Ebeveyn olarak çocuğumuzu güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendine güvenen ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz.  
 Peki, çocuğun kimlik ve kişiliğinin geliştiği, hayata karşı duruşunun belirlendiği 0-6 yaş döneminde hayalimizdeki çocuğu nasıl yetiştirmeliyiz?
  0-6 yaş döneminde çocuğun hayatında, beslenme, uyku ve oyun vardır. Oyun bir çocuğun hayatında her koşulda bir ebeveyne bağımlı olmadan kolaylıkla gelişebilir. Peki, yemek ve uyku alışkanlığı? Bana göre yemek ve uyku alışkanlığı, çocuğunuzun temel ve fizyolojik ihtiyacı olsa da çocuğunuz ile iletişime en sık geçtiğiniz araçlardır. İşte bu kitapta, anne babanın çocuğu ile ilişkisini belirleyen yemek ve uyku ihtiyaçlarında, anne babanın nasıl davranması gerektiğini, ebeveynin çocuğun ihtiyacına göre nasıl şekil alabileceğini, aslında çocuğun gerçek ihtiyaçlarının çoğu zaman göremediğimiz detaylardan anlayabileceğimizi sizlerle paylaşmak istedim.

Yazar: Pedagog Gözde Erdoğan
Yayın Yönetmeni: Ender Haluk Derince
Kapak Tasarım: Mustafa Kızıl
Katagori: Anne Babaların Çocuk Bebek Bakımı ve Nasıl Çocuk Yetiştirmeliyiz? 
Sayfa Sayısı: 290
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hayat Evde Başlar, Çocuğu Nasıl Yetiştirmeliyiz? Pedagog Gözde Erdoğan Hayat Evde Başlar, Çocuğu Nasıl Yetiştirmeliyiz? Pedagog Gözde Erdoğan, yakamoz yayınları, hayat evde başlar kitabı, süper dadı pedagog gözde erdoğan,çocuk bebek bakımı eğitimi,anne babaya lazım kitap,oku satın al sipariş ver, kimdir, kitapları,fiyatı elif kitabevi konya, Yakamoz Yayınları, Evlilik Aile Pedagoji gözde erdoğan hayat evde başlar kitabı, yakamoz
Hayat Evde Başlar, Çocuğu Nasıl Yetiştirmeliyiz? Pedagog Gözde Erdoğan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.