Arapçada İrab, Türkçe Açıklamalı, Prof. Dr. Rahmi Yaran

Arapçada İrab, Türkçe Açıklamalı, Prof. Dr. Rahmi Yaran

Barkod
arapçada irab kitabı, rağbet yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Arapça'da İrab, Türkçe Açıklamalı, Prof. Dr. Rahmi Yaran
"Arapça öğrenim veya öğretimi ile meşgul olanlar için, 'i'rab' önemli bir problem teşkil eder. Bir kelimenin sonunun, cümle içindeki konumuna göre farklı harekete veya harflerle telaffuz edilmesi ve yazılması onları çileden çıkarır. Hatta çoğu zaman öğrenci, bu değişikliklerin mantığını kavramaya çalışmak yerine, bunu sorgulamak ister ve bu değişime içten içe isyan eder. İsyan hali tarafların birbirini anlamasına, sevmesine ve saymasına mani olur. Artık öğrenme, zor bir sürece girmiştir. Elinizdeki kitap, bu isyan ve çatışma ortamını, sevgi ortamına dönüştürmeyi, Arapça ile bu dili öğrenmek isteyenler arasında karşılıklı anlayış ve hoşgörü ortamı sağlamayı hedeflemektedir. Bunun için önce peşin fikirlerimizi bir tarafa bırakalım, bu dildeki 'i'rab'ın mantığını kavramak arzusuyla gönlümüzü ve aklımızı ona açalım. Onu anlamaya çalışalım.
 
Yazar: Prof. Dr. Rahmi Yaran
Sayfa Düzenleme: Nusreddin Boleli
Editör: Haan Lütfi Ramazanoğlu
Katagori: Arapça Dilbilgisi Öğrenimi/İrab
Sayfa Sayısı: 96
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Arapçada İrab, Türkçe Açıklamalı, Prof. Dr. Rahmi Yaran Arapçada İrab, Türkçe Açıklamalı, Prof. Dr. Rahmi Yaran, Arapça'da İrab Kitabı Türkçe Açıklamalı, Prof. Dr. Rahmi Yaran arapça dilbilgisi yardımcı kelime gramer kitabı rağbet yayınları konya incele satın al, Rağbet Yayınları, Arapça Osmanlıca arapçada irab kitabı, rağbet yayınları
Arapçada İrab, Türkçe Açıklamalı, Prof. Dr. Rahmi Yaran

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.