Aapça Öğrenim ve Öğretim Kılavuzu, Doç Dr. Candemir Doğan

Aapça Öğrenim ve Öğretim Kılavuzu, Doç Dr. Candemir Doğan

Yayınevi
Barkod
Arapça Öğrenim ve Öğretim - Ensar
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Arapça Öğrenim ve Öğretim Kılavuzu - Doç. Dr. Candemir Doğan
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Doç. Dr. Candemir Doğan
Katagori: Arapça Öğrenim ve Öğretimi
Sayfa Sayısı: 328
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Arapça öğretim metodolojisi alanında ilk sayılabilecek bu çalışma, otuz yılı aşan öğretim uygulamalarının metodolojik bir derlemesi olduğu söylenebilir.
Özellikle dokuz ay süreyle Arapça öğrenim-öğretim bilgilerini geliştiren bini aşkın Arapça öğretmeninin karşılaştıkları problemlerin on yılı aşan bir eğitim süresince gözlemlenmesi ve çözüm için üretilen, uygulamalar dizisinden oluşan rehberlik çabasının bir ürünüdür.
Arapça öğrenen ve öğretenleri hedeflerine götüren bir rehber olması ve onlardaki Arapça öğrenme arzusunu uyandırarak en kısa sürede hedeflerine kolayca ulaşmalarına vesile olması en içten dileğimdir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aapça Öğrenim ve Öğretim Kılavuzu, Doç Dr. Candemir Doğan Aapça Öğrenim ve Öğretim Kılavuzu, Doç Dr. Candemir Doğan, Arapça Öğrenim ve Öğretim Kılavuzu - Doç. Dr. Candemir Doğan,arapça öğrenim seti, arapça öğrenimi,, arapça öğrenim programı, görsel arapça seti, arapça öğrenme programı, arapça abdulkadir seyyidoğlu indir, arapça ögrenme seti, resimli sesli,,arapça öğretim seti indir, arapça öğrenim seti indir, görsel arapça öğrenim seti 35 cd, arapça ögrenme seti, arapça öğrenme seti indir, fono arapça eğitim seti, interaktif arapça eğitim seti, arapça eğitim seti,görsel arapça öğrenim seti 35 cd, arapça öğrenme setleri, arapça öğreniyorum seti indir, arapça öğrenme seti indir, arapça öğrenim seti indir,, arapça öğretim seti indir, abdulkadir seyitoğlu arapça öğreniyorum seti, arapça öğrenmek istiyorum,, Ensar Neşriyat, Arapça Osmanlıca Arapça Öğrenim ve Öğretim - Ensar
Aapça Öğrenim ve Öğretim Kılavuzu, Doç Dr. Candemir Doğan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.