Arapça Cümle Kuruluşu ve Tercüme Tekniği, Harf-i Cerler, Atıf Harfleri, Edatlar, İrab - Dr. Mustafa Meral Çörtü

Arapça Cümle Kuruluşu ve Tercüme Tekniği, Harf-i Cerler, Atıf Harfleri, Edatlar, İrab - Dr. Mustafa Meral Çörtü

Aynı gün kargo
Arapça Cümle Kuruluşu ve Tercüme Tekniği
Harf-i Cerler - Atıf Harfleri - Edatlar - İ'râb
ww.kitaptakipcileri.com
Yazar: Dr. Mustafa Meral Çörtü
Sayfa Sayısı: 336
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Arapça - Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
ww.kitaptakipcileri.com
Elinizdeki eser beş bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm’de önce Cümle Kuruluşu ve Tercüme Tekniği açısından gerekli ön bilgiler verilmiş, sonra cümleler ve yan cümleler anlatılmış, daha sonra da kolaylık sağlamak maksadıyla bu bölümün özeti ilave edilmiştir. 
İkinci bölüm’de Harf-i Cerler’e; üçüncü bölüm’de Atıf Harfleri’ne; dördüncü bölüm’de Edatlar’a; beşinci bölüm’de ise İ’rab’a yer verilmiştir. 
Böylece kitabın Arapça’yı öğrenmek isteyenlere tam bir bütünlük içinde yardımcı olması hedeflenmiştir.http://www.kitaptakipcileri.com/Arapca-Cumle-Kurulusu-ve-Tercume-Teknigi-Harf-i-Cerler-Atif-Harfleri-Edatlar-Irab-Dr-Mustafa-Meral-Cortu,PR-1575.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arapça Cümle Kuruluşu ve Tercüme Tekniği, Harf-i Cerler, Atıf Harfleri, Edatlar, İrab - Dr. Mustafa Meral Çörtü Arapça Cümle Kuruluşu ve Tercüme Tekniği, Harf-i Cerler, Atıf Harfleri, Edatlar, İrab - Dr. Mustafa Meral Çörtü, Arapça Cümle Kuruluşu ve Tercüme Tekniği, Harf-i Cerler - Atıf Harfleri - Edatlar - İ'râb,Yazar: Dr. Mustafa Meral Çörtü, arapça tercüme programı, arapça türkçe tercüme, arapça tercüme et,, arapça tercüme fiyatları, arapça sözlük, arapça tercüman arayanlar, google translate, arapça tercüme teknikleri,arapça ,öğreniyorum, arapça öğretmeni aranıyor, arapça yazılı soruları, arapça öğretmeni nasıl olunur, arapça öğretmeni atamaları, arapça öğretmeni iş ilanları, pratik arapça öğretmeni indir, arapça öğretmeni ihtiyacı,, İFAV - Marmara İlahiyat Fakültesi Vakfı Yayınları, Arapça Osmanlıca Arapça Cümle Kuruluşu - İfav
Arapça Cümle Kuruluşu ve Tercüme Tekniği, Harf-i Cerler, Atıf Harfleri, Edatlar, İrab - Dr. Mustafa Meral Çörtü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.