Yasini Şerif Tamamı Ve Vefki Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Yasini Şerif Tamamı Ve Vefki Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Barkod
yasini şerif muskası safranla yazılmış ayetler dualar vefkler
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Yasin-i Şerif Suresi Tamamı Ve Vefki Muskası
Misk-i Amber Ve Safran İle Hazırlanan Mürekkeple Yazılmıştır.
"NOT: Bu muska hazırlanırken misk-i amber gülsuyu karışımı safran mürekkebi kullanılmıştır"
-Yasin-i Şerif'in Tamamı
-Vefki
-Müşteri Celbi
-Rızık Ve Kısmet Açıklığı
-Kişi Üstünlüğü
-Muhabbet Celbi
-Yâsîn Suresi”ni üzerinde taşıyan kişi, nazardan, cin ve şeytandan, ruhî hastalıklardan, zararlı hayvanlardan, ağrılardan korunur.
-Yasin Suresini üstünde taşımak büyük bir izzet ve ikram görmeyi sağlar.
-Rızkı dar olanlar ve bereket isteyenler Yasin Suresi’ni Hem Taşımalı Hemde bol bol okumalıdır.
-Safran, Gülsuyu ve Misk kullanarak hazırlanan mürekkeple ve el yazısı ile yazılan bu ayetleri her derde deva olup tesirinin görülmesi için Yasin Suresi Okuduktan Sonra Taşınmalıdır ve Ara Ara Okunmaya Devam Edilmelidir...
-Kağıtta ki yazılar Ayet-i kerime olduğu için kağıda kesinlikle abdestsiz dokunulmamalıdır. Dışında Deri Kılıf İle Yolladğımız İçin O Şekilde Dukunulabilir Ama İçini Açtığınız zaman kağıt olarak abdestsiz elinize almayınız
-Şifayı verenin ve tesir yaratanın Allah cc. olduğu asla unutulmamalıdır.
-Bu Yasin-i Şerif Ve Vefkleri Ayet-i Kerime Ve Dualar Özellikle Emir Sultan Hazretlerinin "Yasin-i Şerif'in Meal Tefsiri Esrarı Ve Havassı" Kitabından Ve Diğer Havas Kaynaklarda Belirtilen Gün Ve Saatlerine Uygun Şekilde Hakiki Misk Gülsuyu Safran Mürekkebi İle Yazılmıştır. En Önemli Bilmemiz Gereken Husus İse Her şeyin ALLAH c.c 'nun izni ile olacağına inanmamızın gerektiğidir...
-Yâsin sûresi, Müslümanlar tarafından çok okunan bir sûredir. Diğer surelere nazaran daha fazla rağbet görmektedir. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bu sûre hakkında söylediği ve okunmasını tavsiye ettiği çeşitli hadisler vardır. Bu hadislerden bazıları şöyledir:
"Her şeyin bir kalbi vardır. Kur'ân'ın kalbi de Yâsin'dir. Kim Yâsin'i okursa, Allah onun okumasına, Kur'ân'ı on kere okumuş gibi sevap yazar" (Tirmizî, Fedâilu'l-Kur'n, 7; Dârimî, Fedâilu'l-Kur'ân, 21).
(Tirmizi) Ma'kıl bin Yesar (R.A)'dan rivayetle Resulullah (S.A.V) şöyle buyurdu: 
"Kur'an'ın kalbi Yasin'dir. Allah'ı ve ahiret yurdunu dileyerek bir kimse Yasin'i okursa, Allah kendisini mutlaka bağışlar. Ölülerinize Yasin'i okuyunuz." (Ahmed bin Hanbel, Ebu Davud, Nesai, İbn Mace, Hakim)
Cündüb (R.A)'den rivayetle Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Kim bir gece de Allah'ın rızasını isteyerek Yasin'i okursa bağışlanır." (İmam Malik, İbn Sünni, İbn Hıbban)
Ruhu'l-Beyan tefsirinde geçtiği üzere Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Kabristana girip Yasin suresini kim okursa, mutlaka o gün için o kabirdekiler hafiflemiş olurlar. Okuyana da oradaki ölüler sayısınca sevap ve iyilik verilir." (Tefsir-i Ruhu'l-Beyan)
El-İtkan isimli eserde belirtildiğine göre, Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Kim Yasin suresini bir ihtiyacını önüne alıp okursa, ihtiyacı yerine getirilmiş olur." (İmam Suyuti, el-İtkan) 
.yasini serif
hediye için teşekkür ederim. Safran mürekkebi ile yazıldığı gerçek. Güzel kokuyor. İnşallah faydası olur. Hem okunup hem taşınırsa faydalı olacağına inanıyorum.
h... t... | 02/09/2020
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Yasini Şerif Tamamı Ve Vefki Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır Yasini Şerif Tamamı Ve Vefki Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır, Yasin-i Şerif Suresi Tamamı Vefki Muskası Vefki Celbi rızık kısmet muhabbet safranla elle yazılmış ayetler misk amber iloğlu arifan satin al siparis, Safran Mürekkepli Ürünler, Dua Havas yasini şerif muskası safranla yazılmış ayetler dualar vefkler
Yasini Şerif Tamamı Ve Vefki Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.