Seyfi Katı Hizbul Masun Duası Korunmuş Dua, Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Seyfi Katı Hizbul Masun Duası Korunmuş Dua, Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Aynı gün kargo
Hizbul Masum Duası Muskası, Korunmuş Dua, Seyf-i Kat'ı Yazılı Muska
Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Baskı Yapılmıştır.
"NOT: Bu muska hazırlanırken misk-i amber gülsuyu karışımı safran mürekkebi kullanılmıştır"
"Bu Muskayı taşıyan kişi Ehl-i Dalaletten, haset ve fesattan, nefis ve şeytandan ve en mühimi cehennem azabından Allah'a sığınmak amacı ile her nevi tehlikeden bela ve musibetten koruma amaçlı taşınır. Allah'ın İzniyle..."
-İmam Gazzâlî hazretlerinin Hizbü’l-Hasîn ve Hizbü’l-Masûn duaları büyük dualardan olup,özellikle tehlikeli ve kargaşalı durumlarda okunmalarında büyük faydalar vardır.Ehl-i Dalaletten, haset ve fesattan, nefis ve şeytandan ve en mühimi cehennem azabından Allah’a sığınmak amacı ile her nevi tehlikeden korunma amaçlı olarak okunan dualardandır. Şualar Kitabında:, "İki gün evvel sorgu hâkimi beni çağırdığı vakit, ben kardeşlerimi nasıl müdafaa edeyim diye düşünürken, İmam-ı Gazalî’nin Hizb-ül Masûn’unu açtım. Birden bu âyetler nazarımda göründü…” der. Üç ciltlik Mecmuatü’l-Ahzab’ı her on beş günde bir hatmeden Üstad’ın, Hizbü’l-Hasîn ve Hizbü’l-Masûn’a karşı ayrı bir alâkası vardır.
-Kaynak: Ahmet Er Rıfai ve İMAM-I GAZALİ k.s

Hizbul Masun etkisi büyük duadır
çok memnun kaldım emeği geçenlerden allah razı olsun. diğer çalışmalarınızıda almak istiyorum çok iyi bir hizmet bu sağolun
t... y... | 04/05/2016
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Seyfi Katı Hizbul Masun Duası Korunmuş Dua, Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır Seyfi Katı Hizbul Masun Duası Korunmuş Dua, Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır, seyf-i kat-ı hizbul masum duası korunmuş dua imamı gazali ahmet rufai safranla yazılmış dualar cübbeli ahmet hoca yasin tv lalegül satın al sipariş ver, Safran Mürekkepli Ürünler, Dua Havas hizbul masum muskası korunmuş sır muskası
Seyfi Katı Hizbul Masun Duası Korunmuş Dua, Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.