Üçgen Açılabilir Muska Kabı ve Ve Cevşen Dua Koymak İçin Deri Tipi Kılıf, 4x7 cm Ebat

Üçgen Açılabilir Muska Kabı ve Ve Cevşen Dua Koymak İçin Deri Tipi Kılıf, 4x7 cm Ebat

Yayınevi
Barkod
Cevşen ve Muska Kabı üçgen küçük
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Üçgen Muska veya Cevşen Koymak İçin Deri Tipi Kılıf Kabı, 4x7 cm Ebat
Cevşen Muskası Kabı içerisinde Cevşen Duası ve Korunma Ayetleri mevcuttur. İster o şekilde ister onu çıkarıp istediginiz duayı veya Muskayı koyabilirsiniz...
İçindekiler: Cevşeni Kebir duası.Yasini Şerif. Esmai Hüsna ve Ashab-ı Bedir'in isimleri bulunmaktadır. Cevşeni Kebir'i üzerinde taşıyan kimse cinlerin belalarından. büyücülerin kötülüklerinden. şeytanların musallat olmalarından. ağrı ve sızılardan. nazardan. zelzeleden. yangından. taun ve vebadan. ayrıca bütün afet ve kötülüklerden Allah'ın izni ile emin olur..
Ahmed Ziyauddin Gümüşhânevî Efendi Mecmû'atu'l-Ahzâb adlı eserinde şunları söyler: Cevşenü'l-Kebir ismindeki duâ Peygamber Efendimize, Uhud Harbi esnasında Cebrail (a.s) tarafından getirilmiştir. Cebrail Hz. Muhammed'e (s.a.v.): "Üzerindeki zırhı çıkar ve bu duâyı oku. Bu duâyı üzerinde taşır ve okursan zırhtan daha büyük tesiri vardır." demiştir. Peygamber Efendimiz duânın tesirinin sadece kendine mi mahsus, yoksa ümmete de şamil mi olduğunu sorunca, Cebrail (a.s.) şöyle buyurmuştur: "Ya Resulullah, bu duâ Cenab-ı Allah'ın sana ve ümmetine bir hediyesidir. Bunun sevabını Allah'tan başka kimse takdir edemez. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Üçgen Açılabilir Muska Kabı ve Ve Cevşen Dua Koymak İçin Deri Tipi Kılıf, 4x7 cm Ebat Üçgen Açılabilir Muska Kabı ve Ve Cevşen Dua Koymak İçin Deri Tipi Kılıf, 4x7 cm Ebat, üçgen şekilde muska cevşen kılıfı ufak küçük boy cevşen muska dua koymak için deri tipi kılıf satın al sipariş ver çınar hediyelik elif kitabevi konya çıtpıtlı, Elif Kitabevi, Dini Hediyelikler Cevşen ve Muska Kabı üçgen küçük
Üçgen Açılabilir Muska Kabı ve Ve Cevşen Dua Koymak İçin Deri Tipi Kılıf, 4x7 cm Ebat

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.