Ayeti Hırz Koruma Ayetleri Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Ayeti Hırz Koruma Ayetleri Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Aynı gün kargo
Ayet-i Hırz Koruma Ayetleri Muskası
Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Baskı Yapılmıştır.
"NOT: Bu muska hazırlanırken misk-i amber gülsuyu karışımı safran mürekkebi kullanılmıştır"
-Hırz Ayetlerini Taşıyan ve Okuyan Kişiye  Allah'ın İzniyle, Sihir, Büyü ve Cin Şerrinden Emin Eyler. Saralı Ve Felçli Hastalara Usulünce Okunursa Şifa Bulur.
-Hz. Muhammed S.A.V' Bir Hadis-i Şerifinde Şöyle Buyurmuştur" Her Kim Bu Hırz Ayetlerini Okursa O Gün Ve Gecede O Kimseye Ne Cini Ne İnsan Nede Hayvan Şerri Dokunur. Cenabı Hak Bu Ayeti Kerimelerin Hürmetine O Kişiye Her Hususta Yardım Eder. Kendisine Olduğu Gibi Malını ve Çocuğunuda Muhafaza Eder.
-Rivayette geçtiği üzere "Ayat-ı Hırz” Peygamber Efendimiz, kötü niyetli cinlerin verebilecekleri zararlardan Müslümanların korunabilmesi için Hazreti Ali (r.a) yazdırmış olduğu bir mektuptur. Mevla’mızın izni ile bu büyük ayetleri üzerinde taşıyan veya evinde bulunduran Müslümanlar zararlı varlıkların şerrinden emin olurlar. Tabi bununla birlikte alimlerimiz rivayet edilen bu büyük ayetlerin hastalık ve musibet gibi rahatsızlıklardan kurtulmaya da vesiledir. Bu ayetler kötü niyetli cin ve şeytan şerrinden kurtulmaya vesile olduğu gibi sara hastalığına, sihre, büyüye karşıda korunmaktadır.
-Bu maksat ile okuyan kimse bu ayetleri yedi gün okumalı veya buna güç yetiremiyor ise bu ayetleri üzerinde taşımalıdır, İnşaallah şifa olacaktır. İşte bu maksatla okunan ve bu maksatlara şifa olan ayetlere "Hırz Ayetleri” denilmektedir.
-Bu Ayet-i Kerime Ve Dualar Kaynaklarda Belirtilen Gün Ve Saatlerine Uygun Şekilde Hakiki Misk Gülsuyu Safran Mürekkebi İle Yazılmıştır. En Önemli Bilmemiz Gereken Husus İse Her şeyin ALLAH c.c 'nun izni ile olacağına inanmamızın gerektiğidir...
Ayet-i hırz
Hediyeler için teşekkürler
C... E... | 11/10/2019
Ayatı hırz ayetleri
Yeni geldi taktım mis gibi kokuyor yıllardır derman aradım bu ayrtleri hep arada okuyorum inşallah derdime derman olur allah razı olsun hediyeler için teşekkürler
N... K... | 10/07/2019
Çok hızlı geldi
Ürün çok çabuk elime ulaştı. Çok güzel kokuyor. Hediyeler için teşekkürler.
G... K... | 13/03/2019
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Ayeti Hırz Koruma Ayetleri Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır Ayeti Hırz Koruma Ayetleri Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır, Ayati Hırz Muskası Koruma Ayetleri cin şeytan büyü sihirden korunmak için elle yazılmış dua ve ayetler miski amber zafiran iloğlu hıfz satin al siparis ver, Safran Mürekkepli Ürünler, Dua Havas ayatı hırz muskası, safranla yazılmış ayetler ve dualar
Ayeti Hırz Koruma Ayetleri Muskası Deri Kolye Misk-i Amber Ve Safran Mürekkebi İle Basılmıştır

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.