Kutsal Sırlar, Muhyiddin İbn Arabi

Kutsal Sırlar, Muhyiddin İbn Arabi

Kategori
Yayınevi
Barkod
Kutsal Sırlar Kitabı - Kitsan
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Muhyiddin İbn Arabi'den Kuran-i Kutsal Sırlar - Abdülbaki Miftah
"Yüce Allah, kalbin her bir yüzünün karşısına ilahi huzurların en büyüklerinden bir tanesini yerleştirmiştir. Yüzü (vechi), kalbin bu yüzlerinden birinden parladığı zaman, bu huzur da onda parlar. Yüce Allah kuluna bu ilimlerden bir şey bahşetmek istediği zaman, kalbinin aynasına yönelir, lütuf ve tevfik nazarıyla ona bakar, tevhid ve teyit deniziyle ona yardım eder. Bunun neticesinde muvaffak olmuş bu kimse riyazete ve cehde yönelir, kalbinde irade ve muhabbet bulur. Bunun etkisiyle organları kalbe itaat etmeye koşar. Çünkü kalp, onların maliki ve efendisidir. Fikirleri çalıştırır, himmete taalluk eder. Derken kişi Allah’ın ahlakıyla ahlaklanmasında yol alır. Kalbini murakabe suyuyla yıkar. Böylece ağyar tozları kalpten uzaklaşır, içine sırlar huzurları tecelli edip parlar..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Hazırlayan: Abdülbaki Miftah
Tercüme: Vahdettin İnce
Kapak Tasarımı: Sercan Arslan
Katagori: Tasavvuf 
Sayfa Sayısı: 320
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kutsal Sırlar, Muhyiddin İbn Arabi Kutsal Sırlar, Muhyiddin İbn Arabi, Muhyiddin İbn Arabi'den Kuran-i Kutsal Sırlar - Abdülbaki Miftah, Kitsan yayınları,İbn Arabi,muhyiddin arabi kehanetleri, muhyiddin arabi sözleri muhyiddin arabi den nasihatler,, muhyiddin arabi eserleri, muhyiddin arabi rüya tabirleri, muhyiddin arabi şeytanın hileleri, hallacı mansur, muhyiddin arabi 2012,kutsal sırlar kitap, muhyiddin ibn arabi kutsal sırlar, kutsal sirlar, kutsal gizemler, kutsal gizemler filmi izle, kutsal sırlar filmi, kutsal sırlar izle, kutsal gizemler 2,kutsal gizemler kitap indir, kutsal gizemler erdem çetinkaya, kutsal gizemler dvd erdem çetinkaya kitap,, kutsal gizemler filmi izle, kutsal gizemler film, kutsal gizemler 2, kutsal gizemler kabenin,korunmuş sır satın al korunmuş sır kitabı fiyatı, Kitsan Yayınları, Tasavvuf Kutsal Sırlar Kitabı - Kitsan
Kutsal Sırlar, Muhyiddin İbn Arabi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.