Günümüz İnsanına Marifet Bilgileri, Kitabul Marife, Muhyiddin İbn Arabi

Günümüz İnsanına Marifet Bilgileri, Kitabul Marife, Muhyiddin İbn Arabi

Kategori
Yayınevi
Barkod
Marifet Bilgileri Muhiddin Arabi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Günümüz İnsanına Marifet Bilgileri - Kitabu'l Marife - Muhyiddin İbn Arabi
"İbn Arabi'nin, Fütûhât'taki"Bütün bu eserleri telif ederken, müellif olmak, eser yazmak gibi bir amaç gütmedim; sadece kalbimi sıkıştıran bir ilhamı aktarmak zorundaydım" sözünü dikkate aldığımızda, bir irfan ve hikmet hazinesi olan eserlerinin nazarî düşüncelerden ziyade kalbî ilhamlar ihtiva ettiğini anlarız. 
Kitâbu'l-Ma'rifet adlı eseri de bu muhtevada olup, Fütûhâfia ele aldığı pek çok konuyu burada öz olarak ele alır. 295 meselenin ele alındığı eserde, zâhir-bâtın, vahdet ve kesret, nûr-zulmet, tecellî, tenzîh-teşbîh, a'yân-ı sabite, müşâhade, şeriat, hakikat, ulûhiyet, rubû-biyyet, ubûdiyyet, tevhîd gibi nazarî tasavvufun pek çok konularına özlü bir şekilde temas edilmiştir. 
Günümüz İnsanına Fusûsu'l-Hikem, Günümüz İnsanına Insân-ı Kâmiladlı çalışmalarından sonra Hamza Kılıç, İbn Arabî'nin bu önemli eserini de Günümüz İnsanına Marifet Bilgileri adıyla hazırlamıştır. Kılıç bu eseri, Hüseyin Şemsi Ergüneş Efendi'nin tercümesinden günüm
Özellikle tasavvufa ilgi duyan okuyucuların, bu eserde İbn Arabî'nin düşüncelerinin özetini bulacağını ve bu yönüyle kitabın, İbn Arabî külliyatı için bir rehber niteliğinde olduğunu söyleyebiliriz.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Muhyiddin İbn Arabi
Hazırlayan: Hamza Kılıç
Editör: Erhan Güngör
Katagori: Tasavvuf
Sayfa Sayısı: 376
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Günümüz İnsanına Marifet Bilgileri, Kitabul Marife, Muhyiddin İbn Arabi Günümüz İnsanına Marifet Bilgileri, Kitabul Marife, Muhyiddin İbn Arabi, Günümüz İnsanına Marifet Bilgileri Kitabı, Kitabu'l Marife - Muhyiddin İbn Arabi, Hamza Kılıç, İnsan yayınları, muhyiddin ibn arabi kitabı, ahadiyet risalesi muhyiddin ibn arabi, ilahi aşk muhyiddin ibn arabi,, muhyiddin ibn arabi varlık ağacı, muhyiddin ibn arabi eserleri, muhyiddin ibn arabi kehanetleri, muhyiddin ibn arabi sözleri, muhyiddin ibn arabi kimdir,muhyiddin ibn arabi hayatı, muhyiddin ibn arabi hakkında bilgi muhyiddin ibn arabi kehanetleri,, muhyiddin ibn arabi sözleri, muhyiddin ibn arabi kimdir,, muhyiddin ibn arabi rüya tabirleri, muhyiddin ibn arabi hz, muhyiddin ibn arabi haftalık virdler,ibni arabi kehanetleri, ibn arabi sözleri, ibn arabi kitapları pdf, ibn arabi varlık ağacı, ibn arabi kimdir, ibn arabi kitapları, ibn arabi e kitap, ibn arabi kitap,, İnsan Yayınları, Tasavvuf Marifet Bilgileri Muhiddin Arabi
Günümüz İnsanına Marifet Bilgileri, Kitabul Marife, Muhyiddin İbn Arabi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.