Vahdeti Vücud ve Esasları, Sadreddin Konevi

Vahdeti Vücud ve Esasları, Sadreddin Konevi

Kategori
Yayınevi
Barkod
Vahdet-i Vücud Kitabı - Konevi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Vahdet-i Vücud ve Esasları - Sadreddin Konevi
"En-Nusus Fi Tahkiki Tavril Mahsus"
"Vahdet-i vücûd, İbnü’l-Arabî tarafından sistematik hale getirilen ve kendisinden sonra başta Fusûsu’l-Hikem şarihleri olmak üzere, pek çok sûfî-müellifin tasavvuf ile ilgili görüşlerinin merkezini oluşturan bir "varlık” tasavvurudur. Büyük şair-sûfî Abdurrahman Cami, Konevî’nin ifadeleri olmadan vahdet-i vücûdu anlamanın mümkün olmadığından söz eder. İşte Konevî bu küçük eserinde vahdet-i vücûd ve bununla ilgili en önemli meseleleri ele alıp, vahdet-i vücûd’un dayandığı esasları veciz bir üslupla ortaya koymaktadır.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Sadreddin Konevi
Tercüme: Ekrem Demirli
Katagori: Vahdet-i Vücud - Tasavvuf
Sayfa Sayısı: 112
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Vahdeti Vücud ve Esasları, Sadreddin Konevi Vahdeti Vücud ve Esasları, Sadreddin Konevi, Vahdet-i Vücud ve Esasları - Sadreddin Konevi, İZ yayıncılık, ekrem demirli, kitabı, elif kitabevi konya, tasavvuf, ''En-Nusus Fi Tahkiki Tavril Mahsus'', ''Vahdet-i vücûd, İbnü’l-Arabî tarafından sistematik hale getirilen ve kendisinden sonra başta Fusûsu’l-Hikem şarihleri,sadreddin konevi imam hatip lisesi,vahdet i vücut nedir vahdet i vücud, vahdeti vücut mevlana, vahdet i vücut ve eşyanın hakikatı, vahdet i mevcut, vahdedi vücut vahdet i vücud felsefesi nedir,, vahdet i vücud ne demek,, sadreddin konevi sözleri, sadreddin konevi türbesi, sadreddin konevi türbesi nerede, sadreddin konevi kitapları, sadreddin konevi fatiha suresi tefsiri, sadreddin konevi hazretleri, sadreddin konevi hz,muhyiddin arabi kehanetleri,, İZ Yayıncılık, Tasavvuf Vahdet-i Vücud Kitabı - Konevi
Vahdeti Vücud ve Esasları, Sadreddin Konevi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.