Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler, Kemal Özer

Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler, Kemal Özer

Kategori
Yayınevi
Barkod
Kemal Özer - Organ Nakli Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler - Kemal Özer
"Organ nakli, çağımızın ‘bıçak sırtı’ konularından biri. Bir annenin çocuğuna ya da eşlerin, akrabaların kendi rızalarıyla birbirine organ bağışlamasında elbette bir beis yok. İlk bakışta böyle görünse de acaba ‘tıp sektörü’  her zaman böyle masum mu bakıyor nakil olayına?"
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Kemal ÖZer
Editör: Belgin Sunal
Kapak Tasarım: Turgut Kasay
Katagori: Tıp - Organ Nakli
Sayfa Sayısı: 272
Boyut: 16 x 23 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Organ nakli, çağımızın ‘bıçak sırtı’ konularından biri. Bir annenin çocuğuna ya da eşlerin, akrabaların kendi rızalarıyla birbirine organ bağışlamasında elbette bir beis yok. İlk bakışta böyle görünse de acaba ‘tıp sektörü’  her zaman böyle masum mu bakıyor nakil olayına?

Toplumun vicdanına seslenerek yapılan çağrılar hayat kurtarıyor belki. Nakil taraftarları dinî kurumları ve tıp otoritelerini arkasına almak konusunda hiç sıkıntı çekmiyor. Ama ne pahasına?

Alıcıyı da vericiyi de ömür boyu kullanmak zorunda kalacağı ilaçlara mahkûm etmek işin bir boyutu... Peki ya nakilleri mümkün kılan ama neme nem bir şey olduğu konusunda tıp otoritelerinin bile tam anlamda hemfikir olamadığı "beyin ölümü” ne demek? Beyin ölümü gerçekleşen biri gerçekten ölmüş müdür? Beyin ve beden başka başka zamanlarda mı ölür? Ailesi, yakınları "beyni öldü” denilen bir kişinin organları için nakil izni verme konusunda nasıl bir ‘mülkiyet’ hakkına sahip olabilirler? Beyin gerçekten öldüyse neden nakil sırasında verici kişiye anestezi yapmak gerekiyor? Yıllarca bitkisel hayat denilen halde kalıp bir anda uyanarak kaldığı yerden hayatına devam eden hastalara dair öykülere ne demeli o zaman?
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Deccal Tabakta, Şeytan Ye Diyor!, Müslüman’ın Diyeti ve Yediklerinizin İçinde Ne Var? kitaplarının yazarı Kemal Özer, hastalığa ve sağlığa bakışınızı değiştirecek kitabında organ nakli ve beyin ölümü konularını masaya yatırıyor. Yaradan’ın insana verdiği bedeni "yedek parça deposu” haline getiren 21. yüzyıl bilimine ve tıbbına farklı bir perspektiften bakmamızı sağlıyor.

-KİTABIN ANA BÖLÜMLERİ

1. BÖLÜM: ÖLÜMLE İLGİLİ KAVRAMLARA FARKLI BİR BAKIŞ!

2. BÖLÜM: TÜRKİYE’DE ORGAN NAKLİNİN TARİHÇESİ

3. BÖLÜM: ÖLÜ, ÖLMEMİŞSE!

4. BÖLÜM: ÖLÜM TEŞHİSİNDEKİ SORU İŞARETLERİ
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
5. BÖLÜM: ORGAN NAKLİNE BAĞLI İLAÇ BAĞIMLILIĞI

6. BÖLÜM: ORGAN NAKLEDİLENLERİ BEKLEYEN RİSKLER

7. BÖLÜM: DİNLERİN ORGAN NAKLİNE BAKIŞI

8. BÖLÜM: HEKİMLERİN AHLAKI

9. BÖLÜM: ORGAN TURİZMİ: FAKİRLER HEP VERİCİ ZENGİNLER HEP ALICI!

10. BÖLÜM: KÜRTAJ VE SONRASI

11. BÖLÜM: HAYVANDAN İNSANA NAKİL VE KANİBALİZM
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
12. BÖLÜM: ÖLÜMSÜZLÜK ARAYIŞI!

Ek: 2238 sayılı kanun ilk teklif edilmiş hali
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler, Kemal Özer Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler, Kemal Özer, Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler - Kemal Özer,organ naklinin önemi, organ nakli hakkında bilgi, organ nakli nedir, organ nakli haberleri, organ nakli nasıl yapılır, organ bağışı, böbrek nakli,organ naklinin önemi nedir, doku ve organ naklinin önemi, organ bağışının önemi, organ naklinin faydaları, organ naklinin tarihçesi, organ nakli nedir, organ nakli nasıl yapılır, organ nakli haftasıorgan nakli hakkında, organ nakli neden yapılır, organ nakli nasıl olur, organ nakli nasıl yapılır vikipedi, organ nakli nasıl yapılır video, organ nakli nedir, organ bağışı,, organ bağışı nasıl yapılır, organ nakli caiz mi,, Hayy Kitap, Sağlık Tıp Kemal Özer - Organ Nakli Kitabı
Organ Nakli Hakkında Gizlenen Gerçekler, Kemal Özer

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.