Kuranı Kerimde Beş Vakit Namaz Yoktur Diyenlere  Cevap, Hacı Osman Akfırat

Kuranı Kerimde Beş Vakit Namaz Yoktur Diyenlere Cevap, Hacı Osman Akfırat

Kategori
Barkod
Beş Vakit Namaz - Kod:Namaz 013
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kur'an-ı Kerim'de Beş Vakit Namaz Yoktur Diyenlere Cevap
- Medineli Hacı Osman Akfırat K.s
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Ayşe Kulin
Editör: Necla Feroğlu
Kapak Tasarım: Ömer Erduran
Katagori: Edebiyat - Anı - Hatırat
Sayfa Sayısı: 50
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Din düşmanları meydanları boş bulduklarında cahilleri azdırmak için "Kuran-ı Kerimde beş vakit namaz yoktur" gibi sözlerle Müslümanları rahatsız ediyorlar.Dağınık hesabı nasıl her muhasip toplayamazsa bu beş vakit namazın davasını da her şahıs Kuran-ı Kerimdeki farklı ayetlerden toplayamaz.Özellikle bu alanda yeterli tahsil görmedikleri halde tefsire bakanlar. bu işleri ehline bırakmış olsalardı hiç bu münakaşalara meydan kalmazdı.Alimler Kuran-ı Kerimi ve Hadis-i Şerifleri 54 fen olarak açıklamış ve taksim etmişlerdir. Bu konular hakkında konuşabilmek için en az sekiz on fenli bilmek lazımdır.

-Kitabın Yazarı M. Osman Akfırat Hakkında Bilgi:
Adı Muhammed Osman olan müellif hazretlerinin dedeleri memuriyet münasebetiyle Yüce Peygamberin nurlu Medinesine gitmiştir. Hicri 1301de dünyaya gelmiştr. Baba tarafından neseb-i paki, Hazreti Resule varan müellif, Sülale-i Tahiredendi. Medinedeki adete göre, doğduğunda altı saat kabr-i saadete bırakılmıştır.On üç yaşında Kuran-ı Kerimi ezberlemiş, ilk ve orta tahsilini Medine-i Münevverede yapmıştır. Daha sonra yüksek tahsil yapmak üzere İstanbula göç edip Fatihte Çırçır Medresesine girdi. Seneler sonra değerli bir müderris (profösör) olarak talebeler yetiştirmiştir. Daha sonra Aişe hanımla evlenmiştir. Bu mutlu evliliğin dünyada meyvesini yiyemeyen mübarek eşler, inşallah ahirette daha alasına mazhar olacaklardır. Beykoza gelişi o zamanın büyük alimlerinden Ferhat Efendinin tavsiyesiyle olmuştur. Beykozun Hacı Ali Camiinde 43 sene aralıksız imamlık vazifesini yaptıktan sonra ahirete göç etmiştir. Arapça ve Türkçe birçok eseri vardır.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kuranı Kerimde Beş Vakit Namaz Yoktur Diyenlere Cevap, Hacı Osman Akfırat Kuranı Kerimde Beş Vakit Namaz Yoktur Diyenlere Cevap, Hacı Osman Akfırat, Kur'an-ı Kerim'de Beş Vakit Namaz Yoktur Diyenlere Cevap - Medineli Hacı Osman Akfırat K.s, beykozlu hacı hafız muhammed osman akfırat hazretleri hacı osman akfırat kitapları medineli hacı osman efendi hacı osman akfırat kitap beykozlu hacı osman efendi hacı osman akfırat efendi yad edildi, hacı osman akfırat, hacı osman akfırat sohbetleri,medineli hacı osman efendinin hayatı, hacı osman efendi resim, hacı osman akfırat, medineli hacı osman efendi sohbetleri, hacı osman efendi hayatı, hacı osman efendi dinle, medineli hacı osman akfırat sohbetleri, medineli hacı osman akfırat kimdir,5 vakit namaz kılınışı, 5 vakit namaz tablosu, nasıl kılınır resimli, 5 vakit namaz duaları, saatleri, rekatları, vakitleri, 5 vakit namaz kaç rekat,, Pamuk Ofset Yayıncılık, Akaid İnanç Beş Vakit Namaz - Kod:Namaz 013
Kuranı Kerimde Beş Vakit Namaz Yoktur Diyenlere  Cevap, Hacı Osman Akfırat

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.