Hazreti Muhammed A.s'in Miracı, Osman Akfırat

Hazreti Muhammed A.s'in Miracı, Osman Akfırat

Barkod
Kod: Peygamber 011
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hazreti Muhammed A.s'in Miracı - Medineli H.H.M. Osman Akfırat
"Bu kitapçık H. Osman Akfırat hazretlerinin tatlı bir üslupla cemaatine anlattığı Resul ü Ekremin Mirac hadisesini anlatmaktadır. Bu ilahi yolculuk esnasında Cenabı Hak. zatına ait bütün sıfatları ile Habibine tecelli etmiş ve Onu alem-i imkanın karanlığından çıkarıp gerçek nura ulaştırmak suretiyle mertebelerin en yücesine ulaştırmıştır. O. nice esrar-ı ilahiyyeyi müşahede etmesine rağmen ümmetini unutmamış. ilahi huzurda. Rabbim. rahmetin salih kullarının üzerine de olsun.buyurmuştur..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Medineli H.H.M Osman Akfırat
Katagori: Peygamberimizin s.a.v'in Miracı
Sayfa Sayısı: 16
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

-Kitabın Yazarı M. Osman Akfırat Hakkında Bilgi:
Adı Muhammed Osman olan müellif hazretlerinin dedeleri memuriyet münasebetiyle Yüce Peygamberin nurlu Medinesine gitmiştir. Hicri 1301de dünyaya gelmiştr. Baba tarafından neseb-i paki, Hazreti Resule varan müellif, Sülale-i Tahiredendi. Medinedeki adete göre, doğduğunda altı saat kabr-i saadete bırakılmıştır.On üç yaşında Kuran-ı Kerimi ezberlemiş, ilk ve orta tahsilini Medine-i Münevverede yapmıştır. Daha sonra yüksek tahsil yapmak üzere İstanbula göç edip Fatihte Çırçır Medresesine girdi. Seneler sonra değerli bir müderris (profösör) olarak talebeler yetiştirmiştir. Daha sonra Aişe hanımla evlenmiştir. Bu mutlu evliliğin dünyada meyvesini yiyemeyen mübarek eşler, inşallah ahirette daha alasına mazhar olacaklardır. Beykoza gelişi o zamanın büyük alimlerinden Ferhat Efendinin tavsiyesiyle olmuştur. Beykozun Hacı Ali Camiinde 43 sene aralıksız imamlık vazifesini yaptıktan sonra ahirete göç etmiştir. Arapça ve Türkçe birçok eseri vardır.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hazreti Muhammed A.s'in Miracı, Osman Akfırat Hazreti Muhammed A.s'in Miracı, Osman Akfırat, Hazreti Muhammed A.s'in Miracı - Medineli H.H.M. Osman Akfırat,peygamberimizin miraca çıkışı, peygamber efendimizin miracı, peygamberimizin miraçta gördükleri, peygamber peygamberimizin miracı, peygamberimizin miraç yolculuğu,hz. muhammed hayatı izle, hz. muhammed hayatı vikipedi, hz. muhammed hayatı özet, hz. muhammed hayatı kısaca, hz. muhammed hayatı kronolojik sıra, hz. muhammed hayatı uzun, hz muhammed hayatı çizgi film izle, hz muhammed hayatı vikipedi,miraç olayı, miraç kandili, miraç dursun ali erzincanlı, miraç nedir, miraç isminin anlamı, miraç kandili nedir, diyanet, miraç gecesi,miraç kandili nedir, miraç kandili hakkında bilgi, miraç kandili anlamı, miraç gecesi, miraç kandili mesajları, miraç kandili sözleri,, miraç kandili vaazı, miraç kandili 2012,, Pamuk Ofset Yayıncılık, Siyer - İslam Tarihi Kod: Peygamber 011
Hazreti Muhammed A.s'in Miracı, Osman Akfırat

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.